Varför stanna kvar i träsket?

Jag finner det ofta svårt för folk att förstå hur Carl legat före i sina analyser, ibland några månader, ibland år och inte sällan så har ämnen som han skriver om inte ens nått nyhetsflödet i Sverige vilken ofta ger misstanken om att det ska undanhållas för befolkningen och befolkningen i stora drag tar Carls ord som konstiga teorier. För hade det varit som han beskriver så hade ju någon faktiskt sagt något.

För oss som följt hans blogg i många år nu så är det en källa till kunskap och den utmanar ofta det vi föreställer oss är “sanningen”. Här kommer det kanske på sin plats att påminna om att sanning ofta är personlig jämfört med verkligheten, som verkar lika för oss alla.

Det finns ofta fler lager att lyfta av för att få en bättre förståelse, den där vinkeln du själv inte tänkte på eller en bild som strider helt emot det den stora massan tror på.

Bilden av “hur det är” serveras ofta till oss av mainstream-media med löften om grävande journalistik, avslöjanden eller sanningen. Ändå kan nästan alla se dagliga exempel på hur media förvillar, trots detta tror folk att det är media som är sanningen. Källkritiken är viktigare än att fakta som presenteras är sann.

För bättre förståelse behöver du ta in en bred bild och göra kopplingar mellan saker som du ser. Du kan inte läsa en nyhet och sedan glömma den och läsa nästa och nästa. Då får du inte den där röda tråden. 

Underligt nog var det också detta som Sveriges Radio för något år sedan varnade för. Det skrevs ungefär i orden att det är farligt när folk ser samband, de leder till konspirationsteorier. 

Ganska ofta känns det därför som om när media försöker göra gällande att något är en konspirationsteori i deras ögon så är det just det vi ska gräva lite djupare i. 

Det kan också vara Ryska troll eller annan påverkan som skadar Sverige och hindrar oss från att söka, i rädsla att bli utfrysta av det allmänna, nära och kära.

Det är ju exakt det som är svårigheten idag när medias analyser når en äggkopps djup men vi behöver bokstavligen dyka ner i en bottenlös brunn för att få tag i de delarna som media utelämnar.

Det är lätt att tänka tanken att media medvetet undanhåller helheten, eller så är det kanske så att de individer som arbetar inom media faktiskt gått genom samma skola som vi alla andra gjort och lärt sig det vi alla gjort vilket enklast kanske beskrivs som på tok för lite för att förstå vår omvärld. 

Det fria tänkandet premieras inte helt enkelt och jag tänker på de klassiska orden om att tänka rätt eller stort som du hittar på Uppsalas finaste utbildningsinstitution.

Tänka Fritt är Stort

En historia som stödjer det för staten – Den Djupa Statens bästa för fortsatt kontroll över människorna är vad jag tror vi finner i äggkoppen, resten ligger i brunnen väl gömt och bortglömt.

I forum, media och diskussioner på fikarasten vid släktmiddagen strider svenskar nu om vem som ska få styra oss vidare i samma riktning, bara med en annan “färg på strumporna.”

Vi ska legitimera mer av “äggkoppen” och inte få för oss att brunnen kan ge några svar utöver vad vi skedmatas med – den betryggande sanningen.

Media, politiskt aktiva, bloggare, författare, alla vet exakt hur det är och vad som ska göras för att allt ska bli bra. Vi ska bara rösta lite till på samma färger som undanhållit så mycket information för oss, vi ska inte ställa frågor och vi ska framförallt inte mopsa upp oss och ta ton – En Svensk Tiger!

Mer av detsamma som tagit oss hit och akta dig för brunnen – håll dig i äggkoppen och simma runt där så din förståelse är så minimal som möjligt.

I USA börjar människor själva rensa träsket

I USA har dock något hänt, något som inte bör komma fram så att gemene man förstår det.

Det handlar kort sagt om att människor som vi kan kalla Jane och John Doe upptäckt att i äggkoppen finns en botten som dessutom är så full med skit att vattnet fått träskfärg. 

Det är grönt och giftigt och det verkar kräla runt en blandning av olika varelser i dyn på botten. Allt från träsktroll till mer farliga djur som främst har sin egen nytta i åtanke framför dem de valts att representera.

John och Jane Doe, alltså helt vanliga amerikaner har kanske fått en kallsup med det där träskvattnet och de kände på smaken att det var giftigt att dricka och sökte sig efter rent vatten.

När vattenkällan är förgiftad så gör de med förståndet i behåll något åt saken och det är det som händer i USA nu. Människor vill inte längre dricka gift.

En tillräckligt stor del av folket, Janes och Johns, har vaknat till att de under lång tid har blivit förda bakom ljuset av dem som ska skydda deras intressen.

De kan inte längre ignorera detta faktum för då dör deras konstitutionella republik, därför har dessa hela vanliga Jane och Joe börjat spendera allt mer tid på att göra det jobb som de skolade journalisterna inte gör.

Det ger dessutom en effekt som träsktrollen och deras gelikar inte hade räknat med: Jane och Joe har en fördel gentemot journalister i detta och det är att de har ingen ekonomisk vinning i att göra det de gör utan det gör det för att rädda sig själva, en punkt dit Svenska Tigrar ännu inte nått.  

De har en republik att rädda (oavsett vad vi i Sverige anser om det Amerikanska systemet så är det faktisk icke väsentligt för vi röstar inte i USA!)

Träskvarelserna har nu förstått att det är storstädning på gång och det kommer inte gå att leva som de tidigare gjort, på bekostnad av skattebetalarna. 

Att leva genom att korrumpera allt som går för att berika sig själv kommer inom kort vara något gemene man ser som icke acceptabelt.

Träsktrollens struktur av kontroll och egen nytta framför andras avslöjas nu från dag till dag av helt vanliga med-borgare som Jane and Joe och en handfull av ärliga grävande journalister, samt några innevånare i Träsket som ännu inte låtit sig korrumperas.

Detta ser inte de Svenska Tigrarna på med blida ögon – för gud nåde den som inte sitter still i båten och kniper ihop sina läppar. 

Får vi se något liknande i Sverige?

I Sverige är vi ju Tigrar och så, men vi ska ju för den delen inte tro att det är tillåtet att säga vad vi vill.

För en Svensk Tiger och det är viktigt att våra minnen ska förträngas. 

De små Tigrarna i Sverige ska alltså veta sin plats och inte sticka upp sin nos i onödan. Sanningen – verkligheten – ska begravas djupt och glöm inte att tiga, det är extra viktigt att du är tyst för det allmännas bästa.

Har vi ett träsk i Sverige? Det blir min uppkäftiga fråga… för den här Tigern gillar inte att sitta still. 

Ja blir svaret till mig själv, vi har ett likadant träsk i Sverige med Träsktroll och egennyttiga och farliga djur som berikar sig själva främst, kanske samma träsk?

Men vet du vad jag litar på att även Svenska Tigrar börjar känna av att något inte stämmer, det kryper liksom in grön gyttja genom ventilationen lagom till fredagsmyset. Trots att våra sinnen bedövas när vi känt stanken tillräckligt länge börjar fötterna bli gyttjiga nu.

Vi kan testa något nytt, vi dyker helt enkelt ner i den där bottenlösa brunnen och ser vad vi hittar. 

Vi hittar i alla fall rent vatten som vi kan släcka törsten med. Rent vatten är alltid att föredra framför träsksörja, det tror jag alla förstår? 

Häng med nu och se om du vågar utmana dig själv och det du tror på, vi lämnar Träsket och ser vad vi hittar i Brunnen.

Följ instruktionerna nedan och testa hur rent vatten smakar, du har faktiskt ingenting att förlora. Svenska Tigrar drunknar inte, för är det något som är av godo i Sverige så är att varenda unge får lära sig att simma i tidig ålder och vi kan dessutom livräddning, för även det har vi lärt oss i skolan.

Så släpp taget och släng dig ner i brunnen nu, vi räddar varandra om vi sjunker.

Inga fler Tigande Tigrar – nu ryter vi ifrån efter år av munkavle och tunghäfta.

Steg ett

Gör en sökning på Carls blogg Palanthir, det är en guldgruva av information. Klicka i sökfältet och så skriver du in Kolomoisky Privatbank och trycker på sök.

Vad får du upp? Varför är detta viktigt?

Ta en stund och läs och se om du lär dig något. Kanske tycker du att allt detta verkar befängt. Vi är ju humanitära och så så inte kan väl Sverige på något sätt vara inblandad i skit som inte gynnar folket? Kanske så får du en aha-upplevelse och finner det intressant. 

Oavsett vad du personligen har för åsikt så är det här du ska utmana dig själv och gå till

Steg två

Se vad andra säger just nu om Kolomoisky, Privatbank och Ukraina. 

Glenn Beck och hans BlazeTV gjorde för någon vecka sedan en tidslinje som de kallar “Ukraina, den sista pusselbiten”.

Se den och stanna sedan upp och fundera:

  • Vad hände här egentligen?
  • Hur mycket av detta klargjorde Carls blogginlägg för dig?
  • Ser du några samband?
  • Varför har ingen sagt något? 

Förstod du lite mer av vad den absolut största delen av media eventuellt undanhåller för dig?

Det finns, om du följde steg ett och sedan gick vidare till steg två, en stor möjlighet att du fick en hel del att fundera på!

Kanske så mycket så att du faktiskt vågar se vad som rullas upp och som för varje dag allt mer ser ut som Träskets tvättmaskin. 

Alltså en enorm tvättmaskin som tagit skattebetalarnas pengar, kört dem ett program eller flera för att dölja spåren, sedan när dessa skattepengar är tvättade och torkade så cirkuleras de åter till träskvarelserna innan ett nytt program startas på tvättmaskinen.

Det handlar alltså om miljarder dollar som Träskvarelserna stulit från folket, samma folk som de ska representera.

Ja jag vet att Svenska Tigrar älskar att betala skatt och så men inte ens våra Tigande Tigrar kan väl vilja att dessa pengar ska gå till annat än folkets väl och ve?

När man bestämmer sig för att inte vara en Svensk Tiger och istället bestämmer sig för att göra som Jane eller Joe Doe, du vet de som vill ha rent vatten och som dessutom har slutat vara en dörrmatta åt träskets innevånare, så händer det något.

Träskvarelsernas kraft avtar snabbt och man börjar se hur vattnet kokar av sprattlande Träsktroll.

Du kan alltså antingen välja att stanna i din bekväma äggkopp med grön sörja eller så kan du säga att nu jävlar är det nog – jag väljer brunnen med friskt vatten.

Brunnen är bottenlös och skrämmande men ibland behöver vi tillsammans göra även det som skrämmer oss mest. 

Helt rätt eller fel ute?

Är det möjligt att Carl faktiskt varit helt rätt ute under väldigt många år? Varför ska du då i så fall motarbeta en rörelse som enbart vill ha friskt hälsobringande vatten istället för grön sörja som ovillkorligen leder till begränsad frihet och lidande för i princip hela världen?

Nu fick du två exempel ovan på en historia/tidslinje som skiljer sig ljusår från den bild etablerad media världen runt presenterar.

Tror du att det bara handlar om endast en historia? 

Givetvis inte säger jag, och det är därför vi behöver fler Jane och Joe och ett färre antal Tigande Tigrar med minnen som förträngts.

I slutändan så är det bevisningen som är viktigt. Det handlar om att följa pengarna, pappersspåren och de elektroniska avtrycken för att gå till botten med vad som varit. Jag vågar dessutom nära på lova att det är det som nu sker i USA, även om Svenska Tigrar förstår det som det motsatta.

Som vanligt brukar jag som sitter och delar mina funderingar här, alltså en helt vanlig Trotsig Tiger, avsluta med något som ännu inte så många Tysta Tigrar tagit notis om.

Det handlar inte om höger kontra vänster utan om ett system som är långt bortom bäst före datum.

Detta kan tyvärr vara den svåraste nöten för den Svenska Tigern att förstå för vi har ju demokrati och så och får faktiskt rösta på dessa färger vart fjärde år i hopp om att det ska bli bättre. Problematiskt, ja absolut, men så är det med mycket i Träsket…

Cykeltigern
Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.