Engagera dig

Hjälp till i upplysningen

Vill du hjälpa till i upplysningen om bankreform, geopolitik och emotionell självförståelse? Det absolut bästa är att sätta dig in i ämnet och börja prata med andra om de problem som existerar idag inom dessa områden, och rekommendera vår hemsida för mer information. Artikeln om ekonomisk demokrati är en bra utgångspunkt. Skulle du ändå vilja aktivera dig ytterligare?

Följ och dela på social media

Se till att följa oss på Facebook, Youtube och Instagram. Dela och gilla våra inlägg och artiklar för att öka spridningen, gärna med en egen text så det blir mer personligt.

Använd taggar

Skriver du egna inlägg eller kommentarer till andras inlägg, använd gärna dessa hashtaggar:

#bankreform
#defria

Aktivera dig lokalt

Skulle du vilja komma i kontakt med någon lokalt och kanske dela ut flyers, vara med på någon aktivitet eller passa på att träffas när det finns tid? Dessa personer kan du kontakta på Facebook för mer information:

Sydsverige

Viktor Persson

Stockholm

Sofia Sjöberg

Mellansverige väst

Mikael Bäckman

Norrland

Peter Scotte

Skriv ut egna flygblad

Om du har möjlighet att skriva ut flygblad och dela ut går det utmärkt! Här är vårt senaste flygblad i PDF-format, redo att skriva ut med dubbelsidig utskrift:

Flygblad – Svartvit, för skrivare

Flygblad – Färg, för skrivare och tryck

Arrangera ett evenemang

Vi söker kontinuerligt er som har möjlighet att arrangera någon form av evenemang, t.ex en föreläsning. Det innebär att ni ombesörjer att skaffa en lokal, deltagaranmälningar och eventuella serveringar. Gå till denna sidan för att anmäla ditt intresse så återkommer vi om/när det blir aktuellt att besöka er ort.

Fullt upp?

Om din nuvarande situation hindrar dig att engagera dig så mycket som du skulle vilja kan du bli månadsgivare på Patreon istället. Då får du löpande uppdateringar och inblick i allt vårt jobb, och självklart vår eviga tacksamhet! Klicka här för att gå till vår Patreonsida och läs mer!