Budbärarna #7 – Upplysning innan de sociala medierna

Vi firar 5000 prenumeranter på Youtube-kanalen med två rutinerade Budbärare! Carl och Andreas gör en djupdykning tillbaks till början på upplysningsinsatserna för över 20 år sedan.

Det blir snack om tiden innan de stora sociala plattformarna; nedstängda bloggar (Aftonbladet, Carl Bildt, Ian Wachtmeister, Lotta Gröning, Newsmill, LO mfl), troll, korruption, Almedalen, ökade begränsningar, smutskastning i Dagens Industri med hjälp av Expo, förintelseförnekare-tramset plockas isär en gång för alla, så även de flesta epitet som har använts mot De Fria genom åren, tex ”militärisk psyop” och korkade sektanklagelser.

Carl förklarar hur både Expo och NMR har angripit honom eftersom han beskriver att höger och vänster är olika sidor på samma mynt. Språkvården behandlas och även Stockholmsbegreppen. Tyska skolan, Bagge, Holmberg och Wellander som skapade den svenska modellen.

Djupa staten, globalism och den obefintliga kritiken mot Investor. Hela spektrumet från Sverigedemokraterna till Greta verkar vara väldigt nöjda med Wallenbergs ”stillsamma patriotism”.

Sen blir det frågestund! Carl svarar på några frågor som har ställts på kanalen, bland annat om AP-fonder, bidrag och pensioner, ekonomi, valutaregimen och arbetslinjen. Internets framtid, sökandet efter fakta och sanningen.

Till sist en blick på nuet, framtiden och de svenska skygglappar som det kanske börjar bli dags att förpassa till historien? Stort tack till alla prenumeranter på kanalen som har gjort det redan! Var inte en svensk tiger, hjälp till att dela, så siktar vi på 10 000! 🙂

Ett speciellt tack vill vi rikta till alla Patrons som har gjort det möjligt för oss att nå ända hit, i ett land som verkligen behöver det. Ni är ovärderliga. <3

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.