Föreläsning i Västerås – Sverige håller på att vakna!

Många år har nu gått sedan De Fria och Carl Norberg gav sig ut på uppdraget att försöka upplysa allmänheten om tingens ordning i verkligheten och vad som ovillkorligen står för dörren som en konsekvens, en allmänhet bestående av den kanske enskilt mest mentalt tränade befolkningen i världen – dvs den svenska.

En resa som bäst beskrivs som en emotionell berg- och dalbana när vi ser till vad som förevarit, med det massiva motstånd vi under alla år fått utstå från såväl sittande etablissemang såsom illasinnade krafter i samhället och inte minst då en synnerligen omedveten befolkning, som en direkt konsekvens av den institutionaliserade korruption som är rådande i det lilla landet lagom sedan mycket långt tillbaka.

Just därför är denna föreläsning ett monument över vad vi kan åstadkomma när vi kombinerar våra ansträngningar utifrån våra egna förmågor och ett tydligt bevis på att även de minsta av varelser kan vara med och skapa förutsättningarna för den största av förändringar. Det handlar om att vara den vattendroppe som hjälper till att urholka stenen, genom upplysning till vidare upplysning och ledning.

Ett särskilt tack vill vi sända till alla er som dök upp och gjorde vår föreläsning till den succé den blev! ❤

PS. Ljudet under de 2-3 första minuterna är av lite sämre kvalitet, sen blir det bättre. Vi ber om ursäkt för det!

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.