Kan man verkligen missa bilbrändernas egentliga syfte strax innan valet?

17/8: En uppföljning på denna artikel finns här!

Nu är det pinsamt uppenbart att det handlar om koordinerade destabiliseringsåtgärder för att skapa politisk opinion, mindre än en månad inför val!

Någon som har hört talas om glasmästarens barn? Inte? Då måste du vara naivt svensk och istället tro att det här är slumpmässigt utfört av några arga invandrare som hatar Sverige.

”Invandrarungar” kan tydligen koordinera sig bättre än svenska polisen.  ”Sverigevännen” beskyller invandraren.

Alla med en fungerande hjärna förstår ju att människor från Mellanöstern eller förorten inte har något att tjäna på brinnande bilar. Det förstår även Hassan i förorten, vars bil faktiskt kan ha brunnit upp också. Det gör ju eventuellt bara att någon känslostyrd människa röstar på SD.

Det är väl bara en bränd Sverigeflagga som fattas? Och Jimmie Åkesson pratar redan om underdimensionerad polis i opinionsbildningsorganet Aftonbladet… Ovanstående nyheter är från CNN:s samarbetspartner Expressen.

Knallskott kastades, men varför?

Knallskott kastades innan bilbränderna startades, så att människors uppmärksamhet drogs till parkeringsplatserna innan deras bilar tändes på.

Knallskott – så kallade bangers – av denna typ brukar användas av det EXPO-anknutna och våldsanvändande AFA vid demonstrationer.

Man vill alltså bli sedd och därmed öka risken att bli tagen av polisen? Låter ju väldigt intelligent om man bara är ute efter att slumpmässigt förstöra… på flera platser samtidigt, helt slumpmässigt!

Att man körde en drive om konspirationer igår i radio och de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna skall nog ej betraktas som en så värst utpräglad slump i förhållande till dessa nattliga aktiviteter, som det står Djupa Staten skrivet med brinnande bokstäver på. Men det vet vi väl, till skillnad från alla andra korkade länder, att den inte existerar?

Djupa Statens institutionaliserade korruption

FBI:s chef för kontraspionaget Peter Strzok fick igår sparken för att ha politiserat verksamheten till Clintons fördel. Sverige är världens mest Clinton-Soros-lojala land där Säk ligger utanför polismyndigheten och under regeringen…

Nuon-affären sponsrade Clinton Foundation med miljardbelopp och Maud Olofsson fick därefter en senior advisor position på samma Clinton Foundation.

Peter Strzok som fick sparken sitter alltså ihop med Clinton. Samtidigt pekar Amerikanska House Intelligence Committee mot Sverige. Både i frågan om Echelon och Assange…

Är det möjligen tänkt att man i Sverige skall bli känslostyrda hellre än att reflektera över hur vi sitter ihop med den institutionaliserade korruptionen i USA? Men det måste väl ändå till med mer än några uppenbart koordinerade bilbränder för att få människor att missa detta?

Qui Bono?

Så vem vinner då egentligen vad på detta – vilka det är som uppenbarligen inte klarar av att räkna ut det, är fortfarande pinsamt uppenbart – ja faktiskt patetiskt!

Det gäller alltså att skapa en efterfråga på den den lösning som skall erbjudas och när den Djupa Staten – i Sverige och globalt – raglar som den gör nu, så blir problemformuleringsinitiativet också därefter med illa förberedda proxys, nyttiga idioter som inte till någon större utsträckning begriper varför de egentligen uppmuntras till olika ageranden.

Som av en händelse är inte detta ett exakt helt olikt tillvägagångssätt som det bakom ISIS tillkomst och agerande…

Man kan ju nu faktiskt nästan rentav börja undra om det verkligen helt saknas samband mellan ISIS situation idag i Mellanöstern och att det börja brinna i förorterna just nu före valet…

Dagens ord – Ignorans

En positiv sak i eländet är att de krafter som ligger bakom detta måste vara väldigt desperata, om man försöker sig på så uppenbar polarisering och SD-röstfiske. Men det är ju så det måste bli i ett system där allt färre blir allt rikare på allt fler människors bekostnad. En repressiv polisstat är den oundvikliga konsekvensen när någon med avtagande politisk makt vägrar att släppa den.

17/8: En uppföljning på denna artikel finns här!

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.