Ett år på Telegram

Ett år har gått sedan lanseringen av De Frias Telegramkanal, med detta tar vi tillfället i akt att uppdatera kanalen med några nya samt några förändrade funktioner.

  • Dagens guldkorn: Klockan 11 varje dag kommer det nu publiceras en slumpmässigt utvald länk till alster på defria.se eller carlnorberg.se som vi anser är värda att upprepa. Det är tänkt att det skall stoppas in lite länkar från annat håll framöver också – bland annat YouTube – men för tillfället innehåller den bara länkar från tidigarenämnda sidor.
  • Veckans bok: Varje söndag klockan 15 publicerar vi slumpmässigt information om en bok från en lista med böcker som vi tycker borde nämnas.
  • Nya inlägg från carlnorberg.se, defria.se publiceras framöver som ”bildinlägg” på Telegram vid de tillfällen inläggen har en bild att publicera. I bildtexten till inlägget kommer ni nu även att få ett längre utdrag av texten på det aktuella inlägget. Telegram har en begränsning som bildtexten max får innehålla 1000 tecken, vilket gör att längre inlägg kommer att kortas av, detta markeras då med ”[…]” i slutet av inlägget.
  • När ett nytt mys eller en föreläsning publiceras på YouTube, kommer även det publiceras på Telegram som bildinlägg med den tillhörande omslagsbilden för myset/föreläsningen (Vi rekommenderar att ni tar möjligheten att inspekterar omslagsbilderna till framförallt mysen närmare, de är sinnrikt utformade). Ingressen till myset/föreläsningen kommer även att publiceras som kommentar till motsvarande inlägg.
  • Det senaste inlägget av varje dagens guldkorn, veckans bok samt mys-/föreläsningspubliceringar kommer automatiskt att ”nålas fast” längst upp i kanalen så ni lätt kan hitta dem.
  • Nytt kommando; /sök: I kommentarerna går det nu att använda ett kommando för att hämta resultat från defria.se samt carlnorberg.se utifrån en sökterm. Skriv /sök (eller dess alias /s) för instruktioner. Ni som hängt med ett tag och har lite bredare förståelse än de som inte gjort det, får gärna hjälpa till och använda detta kommando för att inkludera länkar där man kan hitta mer information relaterat till inläggets ämne.

Den bot som ser till att publicera allt detta är helt omgjord från grunden. Testning har pågått ett tag och allt bör funka som det är tänkt, men det kan existera oupptäckta buggar och ber om er förståelse ifall så skulle vara fallet.

Häng med på Telegram (https://t.me/defria) 🙂

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.