Vad faller först, vi eller indelningarna?

  • Du vet inte att du behöver välfärden så som sjukvården innan du själv är sjuk
  • Lika lite som du inte bryr dig om de äldres vård och boende innan du själv är gammal
  • Du har ingen koll på hur det är att ha anhöriga med funktionsnedsättning innan du själv står i situationen, med en hel stat emot dig och som plockar rättighet efter rättighet ifrån dig.

Vi kan fortsätta i evigheter om detta och lösningen är inte tusen olika uppror så som vi ser idag.

Alla tycker att just deras grupp är viktigast och måste räddas och blir då motståndare till de andra grupperna.

Lösningen är så busenkel att jag tror den är för enkel. Bankreform genom ekonomisk demokrati.

Människor är också så ovilliga att erkänna det som är så uppenbart, för vi vet att ju större lögnen är desto svårare är det att erkänna den.

Men för att tjata vidare så är exakt vartenda litet problem i samhället som vi skapar uppror kring en fråga om pengar. Så om vi nu ska ha ett uppror är det ett uppror mot det pyramidspel som ligger till grund för samhällsutvecklingen.

Men för detta krävs alltså kunskap och det är kunskap som människor inte vill ta till sig eftersom lögnen var för stor. Människor väljer istället att stå och göra ned sina medmänniskor och slåss om sin egen rätt framför andras.

Det är så här vi blir spelade emot varandra.

Vit mot brun, gay mot hetero, kristen mot muslim, sosse mot moderat, klimathysteriker mot klimatförnekare, vaccinkritiker mot vaccinförespråkare, osv osv.

Låsningen är alltså total tills dagen då tillräckligt många erkänner att de blivit förda bakom ljuset med fagra lögner som skuld som guld, och vi ser ljuset i tunneln bara ni avstår liiiite mer av det ni tagit för givet, så är vi räddade.

Att räddningen ALDRIG kommer utan det är hela tiden konstgjord andning på ett döende system det borde exakt varenda svensk nu kunna erkänna för sig själv.

Vi kommer få ett nytt monetärt system vad tiden lider och om du i din naivitet tror att Någon Annan kommer ha ditt bästa i åtanke och offra sin egen rikedom så är du jäkligt fel ute.

Så VAD väntar du på? Att konkurrera ut dina medmänniskor för att stå ensam och få existera en liten stund till innan snaran dras åt?

Så varför berättar ALDRIG media att du kan inte lösa överskuldsättning genom att påföra mer skuld? Skuldmättnad är faktiskt på riktigt – agera efter detta.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.