(S)-anhängare försöker hindra bankreformfrågan i Tollarp

När man läser socialdemokraternas valkampanj inför EU i år – ”Våra barnbarn går först alla länder skall ta klimatansvar” – så blir det ju i vart fall inte mindre svårt att värja sig från intrycket av vilka som står bakom Greta Thunbergs världsturné, i ljuset av att all politik planeras opinionsbildningsmässigt över tid av den djupa staten. Dvs först säljer man in narrativet genom de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna och sedan gör man politik av det.

Klimatrörelsen saknar ju dock som alla vet som har följt De Fria mer än någon månad helt anknytning till vårt tillväxtberoende dysfunktionella valutafinansiella system som orienteringsgrund, utan bygger ju istället på ökad offentlig skuldsättning och ökat skattetryck för att kunna upprätthålla detsamma. Klimatrörelsen är alltså med andra ord egentligen bankrörelsen sminkad med goda intentioner för att låta som något annat – vägen till Pandemonium!

Döm därför själva om vår obefintliga förvåning när Viktor och Philip häromdagen dök upp för att ställa lite frågor till Socialdemokraterna utanför Hemköp i Tollarp om rådande demokratiunderskottsproblem i ett system där bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken och blir behandlade som om de vore djävulen själv.

Karl-Gerhard sjöng i sin kuplett en gång i tiden, ”det är den ökända hästen från Troja, av demokraterna sadlad och skodd”, en synnerligen passande beskrivning av var vi befinner oss i samhället av idag, speciellt när de som söker förtroendet att axla vår gemensamma talan gör som här, sitt yttersta för att slippa vara i det offentliga.

En mer sanningsenlig kampanj hade således varit ”Bankerna går först barnbarnens skulder skall vara störst”!

Ps. Glöm inte att prenumerera på vår Youtube-kanal för större förståelse för vår gemensamma verklighet.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.