Har du tänkt på ekonomisk demokrati?

Först vill vi tacka alla som genom åren hjälpt De Fria med upplysning om vad som står för dörren, på vilka grunder, och hur lösningen ligger i införandet av ekonomisk demokrati. För visst rör det på sig nu när vi ser hur de ägardirektivstyrda medierna känner sig tvingade att börja närma sig pudelns kärna, då man på sistone släppt flera artiklar om hur de privata affärsbankerna skapar våra pengar genom att skuldsätta både privat och offentlig sektor.

Detta som för bara några år sedan inte kunde påpekas utan att bli belagd med en uppsjö av stigmatiserande epitet, men som nu har blivit mainstream, helt och hållet som en konsekvens av alla er som hjälpt oss på vår väg genom att sprida vårt budskap på och utanför nätet, vi har alldeles uppenbarligen deras uppmärksamhet nu!

Det är dock inte över ännu, vi har fortfarande mycket kvar att önska av vår s.k “public service” och sittande etablissemang med tanke på den problembeskrivning man för fram i sina allt mer desperata försök att upprätthålla förtroendet för sig själva såsom systemet, där man hela tiden “missar” att beskriva den ackumulerade räntekostnadstillväxten på skulderna som samtidigt är våra pengar, och även att betalningsinfrastrukturen, kommunikationsvägarna mellan alla som använder pengar, ägs av de privata bankerna.

Att låna sig ur skuld är omöjligt, det vet alla, men att låna sig ur räntebelagd skuld är bedrägeri, och det är precis i den situationen vi befinner oss. Så länge politiker och media tiger är det upp till oss andra att informera allmänheten om denna fråga som berör oss alla, därför måste vi fortsätta utöka vår upplysning.

Vi har kommit långt, nu vill vi komma hela vägen fram, därför behöver vi fortfarande er hjälp. Allt engagemang ni kan bidra med gör skillnad, och om er tid är begränsad kan ni skänka en slant i månaden på Patreon så ger ni oss ännu större möjligheter. Vi gör det här ideellt och hoppas att ni ska förstå hur viktig frågan är för oss och våra barns framtid.

Följ länken för vår tids viktigaste investering! https://patreon.com/defria_se

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.