5 snabba om det ”korruptionsfria landet”

Ska vi gissa att The Very Talented Mr. Ripley – jag menar Stefan – hamnat i en sax.

Tack vare händelsen med ASAP Rocky kommer Sveriges rättssystem att synas. Sveriges etablissemang kommer att synas. Sveriges globala roll kommer att synas.

Men vadå, han måste ju ställas inför rätta, och vi är ju världens bästa land där korruption inte existerar? Vi kör 5 snabba på ämnet:

  1. Stena Bulk-fartyget som befann sig med brittisk flagg utanför Iran, körde utan transponder och ej hörsammade nödrop från en fiskebåt den åverkat skada är egentligen svenskägd.
  2. Ericsson gav pengar – den s.k svenska grenen av Clinton Foundation – till Hillary Clinton. Detta har Trump gjort anmärkningar på och hittills har det visat sig att flera registrerade svenska ursprungsgivare är så kallade tomma postlådor… Vem som egentligen sitter bakom finansieringen i detta fall är väl inte jättesvårt att klura ut, ifall Ericsson ägs utav familjen… Woldemort? Det var nog någonting på W iallafall.
  3. Om det vore en risk för USA att Huawei kontrollerade telekommunikationsinfrastrukturen för att därigenom kunna avlyssna, datalagra och korsreferera information… är det då inte en risk att Clinton-sfärens förtrogna Wallenbergsfär har kontroll över samma infrastruktur i större delen av världen? Däribland USA. Det är ju trots allt ändå Trumps politiska motståndare som försökt få honom både avsatt och satt i fängelse.
  4. Om nu Clinton Foundation anställde Maud Olofsson efter Nuon-skandalen (då det visade sig att företaget som tjänade pengar på denna skandal var bidragsgivare till Clinton Foundation där Maud sedan fick en senior advisor-position) och blankt vägrade dyka upp på Konstitutionsutskottets förhör… kanske helt enkelt rättssystemet i Sverige är som gjort för korruption?
  5. Hur går det för övrigt med kärnvapenfrågan, raketbärare och kallt krig? …för någon tjänar väl pengar på att det är konflikt.

Ju längre tid rättsprocessen mot ASAP Rocky pågår, desto mer kommer omvärlden att gräva i det svenska rättssystemet och det korrupta etablissemanget. Kanske precis vad som behöver hända med tanke på ovanstående, alltså visa att rättssystemets otaliga haverier beror just på att systemet är skapat för att fungera just som det fungerat med avseende på Olof Palme, Estonia, Boforsaffärer, Qvickrättegångar och så vidare i all oändlighet i en tragikomisk lekstuga.

Att det ligger en internationell skiljedomstol i Sverige är bara en slump, eller…

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.