Förändringens tid i väst

Tänk på vad som har hänt sista åren, det är faktiskt helt överväldigande om man lägger ihop det. Det är helt öppet för alla som läst och hängt med i ett flertal media och som följt tidslinjen att det har hänt enorma saker för att rensa ut och få in folk som har högre moral och rättspatos än den som tar under bordet och låter sig korrumperas.

Ännu inte öppnade arresteringsordrar i USA sägs börja närma sig 140 000. Detta går att kolla upp på Pacer för den som har ett konto annars finns det journalister som Tracy Beanz som följer detta och berättar det hon vet eftersom hon tar sin information just från ovan nämnda sida och officiella sidor. Nu börjar folk gnälla över att ”ingenting händer”, ”ingen korruptiker kommer att åka dit”, etc. Vi ska nog vara försiktiga med att säga det och tänka lite igen på vad som faktiskt hänt. Flynn vet nog både var lik och servrar är begravda och därför har man tystat honom…

– Äh, den Djupa Staten vinner alltid, arrestera och rensa ut, det är bara konspirationsteorier…
– Jaha, så ett justitiedepartement, FBI, rättsväsende genomsyrat med eventuellt köpta domare och korrupta individer med hållhakar på sig ska då arrestera sig själva? Är det verkligen svårt att förstå för att lagen ska verka lika måste förutsättningarna vara icke korrumperat, inga hållhakar och Moder Justitias ögonbindel måste på plats igen.

Har demokraterna något att komma med 2020?

2020 är valår i USA, och Demokraterna har ett helt koppel av presidentkandidater men ingen som de kan skicka fram som eventuellt skulle slå Trump. Joe Biden? Han blir stolligare för varje dag och anklagelserna emot honom och hans son är ju tämligen allvarliga. Pelosi skränar i högan sky om att Biden får inte utredas för han är en presidentkandidat och i nästa andetag säger hon att lagen ska verka lika för alla därför måste Trump utredas trots att han är presidentkandidat. Vanligt folk får faktiskt inte ihop detta och att hon sedan sitter och håller på Riksrätten oförmögen att skicka den till senaten utan att sänka sig själv och sitt parti.

Bernie Sanders och Elizabeth Warren som kandidater? Tja, Socialism går inte hem i USA mer än hos en liten del av folket. Båda har visat på en särdeles dålig moral och rättvisa främst mot sin egen plånbok, ljugit och försökt få fördelar. Sanders, en socialistmiljonär som betalar usla löner under minimum, och behandlar sina anställda som skit.

Elizabeth Warren aka Pocahontas, vad mer behöver sägas och hur många av toppskicket är villiga att lägga sin röst på en människa som lovar att beskatta dem till himlen och förbi? Så har vi ”the Squad”, uppenbara skådespelare som få längre tar på allvar. De fyllde nog sin funktion en stund men nu orkar folk inte med dem längre och flera ser ut att ha utredningar på ingående för att ha berikat sig själva… otippat eller hur.

Vem ska Demokraterna skicka fram? Michelle Obama? Jo det skulle funka men det ser kanske lite dåligt ut nu när allt pekar på att Obama-administrationen haft tvivelaktiga affärer för att avsätta och förhindra Trump att bli vald. Hillary? Det skulle bli komiskt utöver det vanliga, korruptionens ansikte som nästan alla vill se hänga i en lyktstolpe.

Vi tänker på några krigshökar som lämnat. McCain och Bush lämnade skorna hemma när de gick. Hur såg begravningarna ut? En blev ju mer likt ett postkontor där somliga fick brev och några såg ut som de skulle få hjärtinfarkt. En annan hade en knölig flagga på kistan. Dessa herrar verkar ha förlorat respekten hos folket i döden. Epstein, NXVIM, John Of God. Jo man tackar, sen lite Scientologer och Finders och CIA som smugglar barn och droger på det.

Inget krig med Nordkorea. Oj så tokigt detta blev nu… Vad ska användas som hot om denna kuliss inte längre finns. Iran? Vi slänger in ISIS:ar, Iranier (ja det är lite ostadigt där ännu) och länder som Saudiarabien, som numera har raveparty för både kvinnor och män gemensamt. Israel får exakt allt de bett om med offerkoftan tätt virat kring sig så de kan inte direkt klaga och användas som ett stackars land länge. Att AIPAC dessutom imploderat i två falanger?

Vi kan rabbla vidare hela dagen av saker vi aldrig trodde oss få se i vår livstid men som hände. Samtidigt har en enorm mängd amerikaner börjat gräva i sin historia och sin nutid, och lägger ihop saker som skulle varit gömda och begravda i det öppna, tryggt förvissad om att ingen orkade bry sig eftersom bröd och skådespel funkat så länge. En upplyst befolkning kommer inte köpa mer av det som varit, utan blir en kraft som inte går att stoppa. De hjälper sanningen att komma fram oavsett om det finns Djupa Stater i vägen.

Hur ser det ut i Sverige för folkets vidkommande?

Nästan ingen här hemma bryr sig om annat än indelningspolitik och att fortsätta strida grupper emellan. Ge oss mer bröd och skådespel, mer beskydd på bekostnad av vår frihet, osv. Landsfader Jimpa ska lägga de slutgiltiga pusselbitarna i den repressiva statens pussel? Det är i Sverige viktigare än någonsin att slå split människor emellan nu när folk i världen fått upp ögonen för krigshökar, rika och berömda, politiker som korrumperats och underrättelsetjänster som löpt amok. Otippat när världen enas, men svenskarna strider om vem som ska få införa den repressiva staten och vittja deras plånböcker.

Svensk media har trappat upp ordentligt sedan Trump vann men nu ser det ut att bli ostadigt för dem. Från att öka censuren och tysta människor ser det faktiskt ut som något hänt. Deras artiklar är så imbecilla att ingen tar dem på allvar längre. Det kanske är meningen… Aftonbladet verkar leda ligan i att sänka förtroendet för svensk journalistik tätt följd av andra, och nu gick kända socialdemokrater ut och ville göra gällande att Sveriges media är så högervriden att det är därför Sossarna förlorar stöd – indelningarna skyller på den andra vingen av samma fågel. Media i Sverige är alltså en Djup Stats nyttiga organ?

För att lagen ska verka lika för alla måste Moder Justitia ha ögonbindel, så rättssystemet, underrättelsetjänst, säkerhetspolis, politiker osv kan rensas ut, det går inte att ha dessa institutioner korrumperade. Om man tänker en liten stund och gör ett par sökningar så finns det en ”institution” som Trump själv kontrollerar och det är militären, den lyder direkt under honom.

Nu är det nog garanterat så att han inte kommer använda militären i första hand för att rensa ut med repressiva metoder, men för informationshantering och för eventuella arresteringar i framtiden så kanske det är ett verktyg och likaså kan rättsfall dras genom militärdomstolar om så behövs, detta fick vi veta när Kavanaugh tillsattes. Lindsey Graham blev en modern klassiker i sin utfrågning om just detta.

Så för svenskt vidkommande spelar det ingen roll längre hur mycket folk gnölar och har sig om att den ena eller andra sidan i USA är på si eller så vis. Det är ett självspelande piano nu i USA. Folket som har rösträtt (vilket då uppenbarligen inte är svenska folket) kommer välja president och med stor sannolikhet blir det Trump. Om det mot förmodan inte skulle bli Trump så har han ändå satt igång något som ingen kan stoppa.

Sammanfattningsvis

Horowitz till Barr till Durham blir viktigt och lägg här till Huber som är en doldis. Det pågår givetvis många andra utredningar också som vi inte hör om, men ovan nämnda är viktiga att fokusera på och en ledtråd till att dessa utredningar är absolut avgörande är att svensk media helt utelämnar dessa och när någon lyfter ämnet så censurerar och blockeras dessa individer…tänk på det en stund.

140 000 dolda arresteringsordrar kommer att öppnas i ett sakta mak när tiden är rätt. Dessa kommer dras genom rättssystemet eller genom militära domstolar om det rör sig om statskupp – högförräderi. Är det därför media, politiker, säkerhetstjänst och underrättelsetjänst skriker i falsett nu? De vet vad som kommer och kan i princip inget göra.

Om det mot förmodan INTE skulle utkrävas ansvar nu när folket förstått vidden av korruptionen, kommer det garanterat bli stökigt utöver något vi tidigare sett och detta kan inte ens en svensk vilja för att bibehålla korruptionen som de älskar önska sig. I slutänden spelar det faktisk ingen roll vad någon av oss vill. Min och din vilja står och växer i skogen så att säga och den obekväma sanningen har en ovana att sticka upp sin nos där den finner det lämpligt.

God fortsättning svenska folket, det finns något stort som rör på sig utanför SVT:s trygga värld. Något som inte bryr sig om indelningspolitik utan verkar för något som människor har levt i brist på. Frihet och fred kanske vi enkelt kan kalla det. Inte ens Trump ska undgå granskning, alla på maktposition ska givetvis granskas är min enkla åsikt, en åsikt som skiljer sig enormt från den svenska konsensusen, som i sin tur stämmer överens med Nancy Pelosis logik som nämndes ovan.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.