Ericsson – Ett nationellt säkerhetsintresse för USA

Donald Trump ville prata om annat än A$AP Rocky när han ringde Stefan Löfven i somras – nämligen om det svenska företag som vi har uppmärksammat inte bara en gång genom åren.

Ericsson är en del av Djupa Staten och Investor bedriver främst verksamhet grundat på enskilda nyttomaximeringsintressen, men det har naturligtvis Donald Trump inte en enda blek aning om…

Han har garanterat inte en susning om allt vad vi har tjatat om gällande de historiska aspekterna på Investors verksamhet inom Den Djupa Staten, och han fullkomligt älskar ju det svenska rättsväsendet…

Tänk att De Fria var som vanligt fem ljusår före alla andra i den här frågan och vi fick helt rätt! Men fortfarande så är det på något märkligt vis bara människor runt De Fria som tjatar om denna fråga sedan länge.

Så att nu den närmast imbecilla PM Nilsson på Dagens Industri försöker spinna detta å Maffiamedias vägnar är ju bara direkt skrattretande! Ett monumentalt erkännande är vad det blir och ingenting annat!

Trump var mycket tydlig: ”Ericsson är ett nationellt säkerhetsintresse för USA och för vår kollektiva säkerhet.” Och ”vi kan inte tillåta att Kina tar över vår digitala infrastruktur.”

Vad Stefan Löfven svarade Trump i juli vet vi inte, men han kunde rimligen lugna honom med att regeringen inom kort skulle ta snabba initiativ för att säkra svensk teknologi och därmed göra Sverige mindre osäkert för USA.

”Att Kina spionerar är självklart” skriver PM Nilsson grötmyndigt, och att det aldrig har skett från Ericssons sida under sin globala etablering inom telekommunikation sedan slutet av 1800-talet, det är ju lika självklart som att Sverige är en humanitär stormakt.

Läs mer på Dagens industri

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.