Hallå SVT – Att inte rapportera är också att ljuga

Tänk att SVT inte har sagt ett enda ord om de statskuppsanklagelser och den korruption som nu utreds i USA, där bland annat Hillary Clinton är huvudpersonen.

Vad har SVT glömt?

Buzzfeed. Dossiern som ledde till Rysslandsutredningen var köpt av Hillary Clinton (fusion GPS Cambridge Analytica) från främmande makts spion. Inte ens spionen Steel står bakom sin dossier utan säger att den är full av lögner.

För att kunna få till en övervakning på Trump med fler (FISA) så var man tvungen att få dossiern legitim. Detta gjorde CIA-chefen Brennan genom att läcka dossiern till Buzzfeed som körde nyheten om dossierns innehåll och i princip varenda anti-Trumpmedia inklusive svensk media högg på betet.

Voila! En bekräftad dossier och en FISA möjlig. Denna FISA ifrågasattes snabbt och man började nysta i det och det framkom snabbt att det fanns ingen grund för FISA utan dossiern var en del av Demokraternas försäkring om Trump mot förmodan skulle vinna. Deras sätt att snabbt få bort honom och få in en egen kandidat, Pelosi är väl den nästa på tur efter Mike Pence. (kolla upp det)

190 domar säger SVT:s Carina och får det att låta som om korruptionen är djupgående och att det allt handlar om Ryssland.

Fel fel fel. SVT borde ge exempel på en enda dom som handlar om RYSSLAND!

Det kan de inte göra för ännu har inte en enda dom tydligen handlat om det utan allt har handlat om ”process-crimes” som att ljuga för kongressen.

Den föll platt alltså.

Inte med det sagt att lögnare är något man vill ha i politiken osv, MEN! Hur många gånger har Hillary, Clapper, Loretta Lynch, Shiff, Comey, Baker, Cohen osv osv i en aldrig sinande ström ljugit för kongressen?

Finns det en möjlighet att det är viktigt att 190 personer blivit dömda för detta för då måste ju lagen verka lika för den andra sidan? Om man ska tro på Nunes, Judicial Watch, Trey Gowdy etc. som mycket skickligt berättat om denna utredning i flera år nu och vad som sker så ska man i alla fall tänka på att radikal transparens är det som nu kommer.

Så FISA, att spionera på den egna befolkningen utan deras vetskap är inget man gör ostraffat. Speciellt inte när man inte hade grund för det. Här kommer Five Eyes in och det sjätte ögat vet vi väl alla vilket det är.

FISA declassifications är på ingående

Om detta avmaskas kommer det stå helt öppet för hela den amerikanska befolkningen att veta vem som gjort vad.

När Trump tidigare sa ”I will DECLASS” så fick Demokraterna ren och skär panik. Det var redigt oroligt i leden. Trump avvaktade med löftet om att FISA ordern ska avmaskas och gör det när tiden är rätt.

Hillary Clinton är under utredning, en utredning som pågått sedan 2017 detta kunde SVT fått veta genom att lyssna på förhören med visselblåsarna eller genom att läsa i Judical watch arkiv.

Varför har SVT undvikit detta?

Det här med den ENORMA utredning emot Trump och där man säkert säger att Trump har missbrukat makten och är korrupt är med största sannolikhet ett led i att försöka ta bort fokus från sig själva nu.

ALLA demokrater, FBI, CIA, DOJ etc vet ovillkorligen att de är under utredning och att utredningarna kommit så långt att det börjar närma sig någon form av åtal och repressalier.

De vet också att deras medkonspiratörer är under tummen på lagen och sjunger för att rädda sig själva.

Om Demokraternas utredning visar på korruption från Trump så är det givetvis så att han ska stå till svars för detta men för alla som följt med båda sidor av denna story som mest liknar en spionroman i klass med Jason Bourne så står det allt tydligare att:

  • Demokraterna och de korrupta republikaner som är ”Never Trumpare” är så desperata nu att de har absolut ingenting att förlora på att köra ända in i kaklet.

  • Om Nunes, JW, Horowitz, med fler som kämpar för transparens och för att lagen ska verka lika för alla förlorar detta slag så förlorad vi hela vår världs ekonomi och demokrati.

Så det är mycket som står på spel nu. Det är alltså inte bara USA som faller utan det är i princip allt som faller. Även den lilla frihet vi har.

Varför har SVT då intresse i att inte berätta den andra sidan av historien?

Tänk en stund över det.

När du hänger med på båda sidorna och inte bara lyssnar på Carina då står det i princip helt klart varför SVT inte kan rapportera om den andra sidan utan måste håla linjen att alla utom Trump är heliga kor som aldrig kan göra fel.

Det handlar om att läsa nyheterna parallellt och över en tidslinje och jämföra och förstå vad som sägs. Att använda open source och inte läckta dossiers som CIA måste få verifierade genom att läcka till media för att kunna övervaka halva jorden.

SVT ljuger här flytande genom att undanhålla så mycket information så att DU inte ska förstå någonting mer än att Trump är dum och frågan är om du accepterar att bli ljugen för eller inte. Varför vill du ha full global diktatur är en helt legitim fråga för det är det vi står inför.

Du må tycka att USA är ett alldeles särdeles skitland och det står i din fulla rätt att göra men fråga dig då varför du vill att den lilla demokrati och transparens vi har ska försvinna och Sverige ska bli en kopia av USA?

Det övergår mitt förstånd att svenskar är så rädda för auktoritet att vi blint litar på den även fast magkänslan måste skrika det motsatta.

Det saknas ju inte heller exempel på korruption inom vår egen politik och fråga dig hur många av politikerna här som verkligen fått ett straff för korruptionen?

Tänk till ordentligt nu för om FISA avmaskningen kommer denna månad eller inom kort då kommer det bli en ordentlig åktur även för svenskar och då duger det inte att lita på det Carina säger som så uppenbart för alla som är läskunniga är halva sidan av storyn och således en lögn för att hålla svenskarna ovetande.

Är du för radikal transparens så politiker inte kan frottera sig så vidgar du dina vyer. Den enda som förlorar på detta är faktiskt politikerna som inte längre kan ljuga.

Läs mer på SVT

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.