En tillbakablick på 2015 – åt vilket håll lutar det?

Denna text författade jag 2015, och även om jag helt säkert skulle göra det bättre idag, så är ju den kontextuella innebörden vad den är, och precis ingen kan ju komma och påstå att De Fria inte varit fullständigt rätt på bollen under mycket lång tid nu.


När destabiliseringen runt om i världen nu ökar, inte minst här på hemmaplan, i syfte att distrahera, polarisera, och skrämma, för att i slutändan kunna behålla problemformuleringsinitiativet, inför stundande ekonomiska härdsmälta, (något man vetat om skulle ske från dag ett då systemet sattes på plats) ber jag er alla – Gå inte på det!

Om jag behövde få till ett undantagstillstånd i ett land över en tioårsperiod, och hade kontroll på regering, media, myndigheter, polis, militär skulle jag gå tillväga på följande sätt!

Fas 1

Jag skulle börja med att få majoritetsbefolkningen att känna sig allt mer orättvist behandlade och kränkta i sitt ”eget” land (a.k.a öka polariseringen).

Tillvägagångssätt!

Politikerna skulle jag ha till att delas upp i två läger, en större del som leker godhetsapostlar, och en mindre del som spelar de onda.

Idag minns vi SD:s nazirötter

Fredrik Reinfeldt: Öppna era hjärtan

Jag skulle skapa alternativmedier, typ avpixlat och göra reklam för dessa i etablerad media som hatsajter, där polariseringspropagandan är norm!

SD-topp bakom hatsajt

Jag skulle se till att de ”goda” med tiden ser allt mer verklighetsfrånvända ut, och de onda med tiden allt mer som det enda vettiga alternativet!

SD-siffror och budgetkrav pressar Stefan Löfven

Jag skulle se till att skapa särlagstiftning för minoritetsgrupper, som således såklart inte går ut på likabehandling, för att spä på känslan om orättvisa!

Obehaglig stämning när beslut om tandvård till gömda togs

Fattiga – efter ett helt liv i arbete

Jag ser även till att skriva artiklar om brinnande förorter med tolkningsföreträdet på varför, där medias del i denna verksamhet ej heller här går att ta miste på!

”Kvällstidningarna betalar bilbränderna”

Denna fas är den som tar längst tid, men när den väl är på plats, går det allt snabbare!

Fas 2

I de etablerade medierna börjar jag nu skriva om terrorgrupper, ISIS är populär men även Boko Haram och andra stollar förekommer, där man beskriver hur de fått tag i kemiska stridsvapen, hugger huvudet av folk, våldtar, hur de rekryteras i Sverige, och att de väller in över gränsen osv. (Jävla kräk skall tilläggas, men om man är påläst vet man också vilka som finansierar dessa) Detta kallas även priming, eller förberedelse på vad som komma skall!

Berättelsen om Boko Haram

Amerikansk reporter halshuggen

Samtidigt så ser jag till att vansinnesdåd utförs av utsatta människor, som går mot en säker död i sitt hemland om de skickas tillbaka, alternativt betalar dem (ursäktar inte, och inte det jag vill komma fram till), samtidigt som man i medvetet syfte som vanligt gör det yttersta från ett håll att dölja var personen kommer ifrån, medan alternativmedia vinner gehör som att vara mer sanningsenlig för att de gör så!

Polisen förstärker sin närvaro på boenden

Dessutom ser jag till att handgranater slängs lite sporadiskt i en storstad med stor del invandrare, och belyser hur lätt och lagligt det är att ta in dem till Sverige! Vilka som kastar dem är alltså underförstått ej födda i landet!

Nya granatattacker – varje dygn

Fritt fram att ta in handgranater i Sverige

Fas 3

När folk nu känner sig allt mer främmande samt rädda i sitt eget land, och polariseringen når nya toppnivåer, där en explosion av generellt hat mot invandrare , samt våra ”korkade” politiker (som alltså vet vad de håller på med, så peka finger är kanske inte så smart) kommer krav på lösningar, som bara räddaren i nöden (de nu f.d onda) verkar ha, och som talat ”sanning” hela tiden! Och använder dessutom detta hat som en anledning att begränsa yttrandefriheten, i det goda syftets skull!

Hatsajter exploderade efter Ikeamorden

Jag skickar nu poliser till den terrordrabbade storstaden, jag övar förflyttning i Stockholms tunnelbana med militären, jag har stora inhemska övningar i hela landet där CBRN-kompaniet skickas söderut! Samtidigt bjuder jag in en Amerikansk politiker som terrorexpert till huvudstaden, som bevisligen är ”on a first name” basis med ISIS-ledaren!

Hundratals nya poliser till Malmö

Fullt rustade soldater över i tunnelbanan

John McCain till Sverige

Och nu när folket är rädda för ”the bogeyman” (ISIS), och en stor del av våra poliser samt militärer är utplacerade runt om i landet. Precis här skulle jag själv terrorattackera Sverige för få till ett undantagstillstånd (ta bort befolkningens friheter), inför det efterföljande kaos som en finansiell kollaps kommer medföra, och det värsta av allt är det uppskrämda folket kommer själva ha bett om det.


Idag 4,5 år senare 2019, när man ser i vilken riktning de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna och dess systemapologeter nu lägger om sitt fokus såsom problembeskrivning inför rådande samhällsutveckling, man inte minst själva är en stor del av orsaksgrunden till, för att på så vis nu styra valboskapen i riktning mot SD och polisstaten, är det svårt annat än att dra slutsatsen av hur De Fria antingen har en magisk spåkula, alternativt är de som står för den enskilt bästa beskrivningen av verkligheten i dagens Sverige!

Statsminister Åkesson – det kommer att bli så

Sverige Krigszon
Dagens Sverige.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.