Censurkampanjen som säger det mesta

För att förstå den värsta censurkampanj vi någonsin sett och för att förstå Trump (som du inte ska förstå utan hata enligt media) och varför han säger det han gör måste du förstå #spygate som numera går under namnet #obamagate, eftersom det är president Obama som satt med vetskapen och hade makten att avsluta detta men gjorde det inte utan ser ut att ha varit pådrivande.

Detta är alltså en konspiration på riktigt och det är inte ens en teori längre utan den maler genom rättssystemet och vad den mynnar ut i kommer vi bli varse.

Det är helt säkert av denna anledning som du ser den enorma censur mot mer konservativa media, eftersom de är de enda som lyfter denna skandal.

CNN, SVT, Expressen, SVD, DI, Aftonbladet, MSNBC, WaPo, Expo, Proletären, GP, NyTi, ja jag kan fortsätta i evigheter för en sak har ALLA media med få undantag gemensamt – de driver en agenda och de har investerat hårt i den så de kan alltså inte backa.

De konservativa medierna är mer fristående i detta och har alltså ingen hand över sig (Fox har givetvis det men de har också en fristående talkshow-host som kan trycka på mer sanningsenligt i denna story) och kan därför rapportera i enlighet med den dokumentation som släpps bit för bit.

De mer ägardirektivstyrda medierna som utgör så mycket som 90% av marknaden, kanske mer till och med, kan inte med någon trovärdighet säga en bokstav om detta för de har tigit så länge.

”Ja men SVT är oberoende och de säger att detta är fake news.”

Nu skämtar du för fan. SVT är inte oberoende på något sätt, gör dig inte dummare än du är…

Vill man komma ikapp nu inför kommande händelser och förstå Trump bättre, du behöver givetvis inte gilla honom för det men det är viktigt att vara välinformerad och inte felinformerad för att förstå vad som händer.

Trump ska precis som alla andra personer i maktposition ställas till svars inför dem som valde honom när han gör något… Men kom igen skattedeklarationer kontra högförräderi av en motståndare och tillika en f.d president… om du inte fattar detta så är du bokstavligen tappad bakom en vagn.

70 avsnitt som sträcker sig från 2018… på temat #spygate. Jag har tjatat i många år nu, läs ikapp och häng med för detta är århundradets story. Försöker man begrava den kommer ni se ilska som aldrig tidigare skådats. Inte ens om man lyckas avrätta Trump kommer denna story att stoppas så nära är det nu och så starka är krafterna bakom Trump för att som han brukar säga ”dränera träsket”.

Kom igen nu och uppdatera dig med vad som händer och förstå varför dina så kallade vänner skriker i falsett om du uttrycker att Trump försöker rensa ut korruptionen. Det är alltså medias förtjänst och de själva har låtit sig förledas och du har all rätt i världen till din åsikt och att följa bevisningen oavsett hur många offerkoftor och tårar dina vänner tar till för att få dig att sluta.

Högförräderi, treason, spiondrama osv. Huvudpersonerna är alltså Obama, Hillary Clinton och underrättelsetjänsten från Five Eyes plus Sverige samt FBI. Spänningen är olidlig och Trump förtjänar faktiskt all respekt som lyckats ta sig så långt som han gjort och uppfyllt sina vallöften på vägen dessutom…

Vi tar det från början helt enkelt sen får du göra jobbet själv.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.