Budbärarna #4 – Conny och Calle

En lördag för några veckor sedan spelades ett avsnitt av Budbärarna in med Carl och Conny, och nu är det äntligen dags för dessa två herrar att medverka tillsammans igen!

Efter de vanliga artighetsfraserna inleder de med sin syn på Moderaternas Hans Wallmark och Ericssons kopplingar till underrättelsetjänstkollektivet, Gustaf Kasselstrand nämns också.

Sen kommer ett riktigt tragikomiskt ämne: Israel, AIPAC och den magiska religiösa genen! Därefter Trump och Adam Schiff, Brexit och Brittiska telefoner, Nancy Pelosi, Latinamerika, ABB och globalt inflytande, en sväng om Bo Jonsson Grip på 1300-talet, Göran Persson d.ä och d.y, Swedbank, Kinesiska myndigheter och, föga överraskande, deras telefoner.

Sedan blir samtalet mer själsligt och går över i putslustig moll när den svenska befolkningens egenskaper diskuteras. ”Kan det inte bara komma ett parti och fixa det här nu!” verkar vara inställningen, i synnerhet när det gäller ämnet pengar i kombination med filosofisk materialism.

Avslutningsvis en mer positiv klang, det är ju ändå mycket som har blivit bättre senaste tiden. Även om man kan fundera på när exempelvis Swebbtv ska ta upp något av det som pratas om, med tanke på sina Investor-kopplingar! Eller varför SD inte gör det om de nu är emot globalism?

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.