Vilka är poliserna som etablissemanget vill bjuda hit?

Då SD nu uppger sig vilja ta in utländsk polis till Sverige så är det rimligt att se hur det fanns ett givet syfte med att svensk polis utbildar den ukrainska polisen, och detta påbörjades alltså lååångt tidigare än det att sommarens bränder började härja i landet…

Löfven sade i tisdags att måndagens bilbränder såg ut som en militär operation. Detta leder till en rad frågeställningar:

1. Vems militär och vems operation?
2. Vem tjänar på den?
3. Om en militär operation utförts i svarta munderingar har det alltså skett utan nations flagga eller symbol… Så då är det rimligen en s k black op eller en s k false flag.

Dessa frågeställningar bör var för sig kunna tydligt markera att det här ligger en hund begraven… Vilken förklaring medierna nu än väljer att lansera i slutändan så är känslor väckta och de maktlystna politikernas handlingsfrihet större än då alla faktiskt förstod att sunt misstro politikernas uppsåt med att införa vad som allt mer liknar 30- och 40-talets tyska fullmaktslagar…

Och om folk grät tårar över dödsskjutningen av Erik Torell så undrar jag hur den s k nationalisten Jimmie Åkesson skall förklara dagliga dödsskjutningar utförda i Sverige av militär och utländsk polis brukade för ”tuffare tag” mot problemen i landet (som ukrainska poliser säkert är väl insatta i…?)

Bara det att ukrainska SBU strider med Azov-bataljonen bör väl säga allt om hur illa ställt det är där borta, och kanske inte helt utan skäl därför också sjöpolisen utbildar ukrainska poliser.

Men, en tidig farhåga var att man nyttjade polska brandmän för att öppna upp – opinionsbilda – för att sedan kunna bruka ukrainsk polis inom landets gränser. Risken för att gränserna nu alltså suddas ut, för vad militär och polis får göra inom andra EU-medlemsländers gränser, är farligt hög.

”Inom ramen för ett samarbetsprojekt inom EU utbildar svenska poliser ukrainska poliser i särskild polistaktik, SPT.”  – Polisen.se

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.