SVT – Svenskt Verklighetsfrånvänt Tigande

Hur är det ens möjligt längre att undanhålla en sidas nu helt öppna bevisning i denna fråga om riksrätt.

Jo det är möjligt eftersom svensken tillåter det.

Jag trodde faktiskt att vi stoltserade med att SVT är objektiva och den enda trovärdiga källan och så låter de sin opartiska öppna källa vara ett skolboksexempel på partiskt rapporterande i ren propagandastil.

Det är nära på patetiskt nu och svensken får alltså den förståelse den förtjänar.

Hur svårt ska detta alltså vara?

 • Detta handlar inte om en höger eller vänsterfråga.
 • Det handlar inte heller om presidentens färgton på huden.
 • Det handlar inte om huruvida majoriteten av svenskarna tycker att Orange man är really really bad.
 • Det handlar inte om vem som skriker högst.

Det ser allt mer ut att handla om projicering. Vem som projicerar börjar bli svårt om inte omöjligt att undvika att se eftersom bevis, fakta och tidslinjen hålls ifrån det svenska folket.

En sökning på exakt VAD svensk media har rapporterat om i frågan om ovanstående och siffran var rund och fin, för att säga så NOLL! ingenting alltså om Horowitz, ingenting om FISA-fusket, ingenting om korruptionen som är så uppenbar som en subkutan böld som spruckit och varet väller ut. INGENTING av värde för den här historien.

Så om man vill ha en mer balanserad rapportering lägger man till flera nyhetskällor och då inte svenska eftersom ALL svenska media tiger om ”den andra sidan” som sitter på faktiska dokument och bevis.

Idag är det Horowitz förhör igen – SVT nämner inte ett ord om Horowitz. FISA kom nu ut och bekräftade att FBI fullständigt spårat ur och det var väl i elfte timmen minst sagt.

Vad undviker SVT att rapportera om?

 • Russiagate/Spygate
 • Horowitz-rapporten
 • Uranium one
 • Benghazi
 • Ukrainagate
 • Clinton foundation – IRS-utredning, Emailgate – förhör i dagarna igen då Hillary Clinton själv måste vittna, något som hon försökt undvika i det längsta
 • Awan-affären är nu inte ett bank-fraud, det är en av alla sealed indictments och fortgår
 • Seth Rich
 • Afghanistan-gate kom häromdagen.

Sedan kan vi utan tvekan lägga till gasattacken i Syrien som nu fullständigt faller samman som en sufflé, Assad gasade INTE sin egen befolkning vilket SVT gjort gällande.

Alla ovanstående hänger ihop och visar på en sådan korruption på högsta nivå bland våra ledare och skuggregering/Djupa Staten.

Vad säger svensken?

NADA! ZIP ZERO NADA! eftersom vi inte pratar om det i media och SVT är den godkända källan så existerar det inte alls något som vi behöver bry våra näsor om.

Så exakt hur ryggradslösa och mesiga kan svenskarna bli? Det är alltså inte svårt längre att greppa detta överskådligt och se tidslinjer men eftersom svensken skriker i falsett att ”DU FÅR INTE TITTA PÅ ANDRA NYHETER ÄN DE GODKÄNDA” så vågar jag påstå att svensken är världens minst upplysta befolkning numera.

Återigen, det handlar inte om höger eller vänster, det handlar om global korruption och att makthavare och dolda makthavare nu har panik för Någon är dem på spåret och för att avsluta med ord som jag repeterat många gånger… VI HAR REDAN ALLT… Det var alltså färdigt innan det började, är en slutsats värd att fundera över.

Odla en ryggrad och kräv objektiv rapportering om du inte vill bli dragen vid näsan ytterligare. Detta är förmodligen den viktigaste händelsen i vår moderna tid, antingen vill du veta eller så vill du vara en så kallad nyttig idiot som bara repeterar talking-points från det som tveklöst nu går under namnet maffiamedia.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.