Russiagate/Spygate går mot sitt avgörande – och svensk media tiger

Två namn kommer att vara avgörande för denna Russiagate/Spygate-historia:

  • Amiral Mike Rogers – nuvarande chef för NSA
  • General Mike Flynn – f.d USA:s nationella säkerhetsrådgivare

Rogers upptäckte att någon olovligt avlyssnade Trump och gick då direkt till Trump och FISA-domarna för att förtälja detta. Sådant beteende med att spela politik är inte acceptabelt enligt honom.

Trump flyttade på dagen ut ur Trump Tower och alla kommer ihåg tweeten ”I had my wires tapped” som hela världen skrattade åt men som nu verkar bli sann tack vare FISA-avmaskningen.

General Flynn vet var liken är begravda så att säga. Han vet vad som hände vid Benghazi och vittnade emot Obama därför anar vi att han blev en ”targeted individual” som bestämt skulle tas om hand. Nu är domen emot Flynn, den som domaren om och om igen flyttat fram och frågat Flynn om han inte vill dra tillbaka sitt erkännande flyttad igen.

Flynn har ny advokat och ytterligare 90 dagar till nästa tillfälle för dom. Under tiden har hans nya advokat tid att sätta sig in i bevisen och lämna in mer bevisning. September är alltså en viktig månad.

Så FISA kommer slå tillbaka på dem som konspirerat och försökt avsätta en demokratiskt vald president. Trump har lämnat allt i händerna på Barr nu för att själv inte vara den som offentliggör allt.

Barr har varit tydlig med att lagen är det som ska återupprättas och följas. Eller som han sa. ALLA DÖR, jag tror inte på lovsånger efter döden (fritt tolkat).

Parallella trådar

Det är oerhört många parallella trådar i detta att hålla i huvudet men om du förstår de mest grundläggande så hänger du med. Epoch Times har en mycket välgjord infografik om hela affären.

Du måste förstå grunden till den dossier som använts för att få igenom FISA-beslut. Detta genom Hillary Clinton och demokraterna som köpte en falsk dossier som läcktes ut i media för att få den verifierad (vad säger Rogers om läckor?) så de kunde avlyssna Trump. Detta var deras försäkringspolicy för att vinna eller sätta Trump.

Några av trådarna som syr ihop detta som är värda att följa är Benghazi, Nexium, Weiners laptop och Papadopulos. Det är hundratals fler men detta är lite av grunden.

Så nu igår fick vi veta att Hillarys servrar hittades i ett skåp som tillhörde Comey och är tillagda till bevisningen. Comey ljög då uppenbart. Stämmer detta är Comey mer än körd och det vet han bäst själv.

Vi fick veta att Weiners laptop (innehållet) tycks dyka upp på flera ställen och att det är som ett virus att vara i närheten av denna laptop. Hur många döda poliser och politiker sista veckorna i så kallade självmord?

Vad det kommer till NXVIM rättegången så fick vi veta att NXVIM hade collateral på många, att de utpressade, avlyssnade både fem domare, politiker och andra. Den demokratiske presidentkandidaten Gillebrant är direkt kopplad till NXVIM ser det ut som och NXVIM har olagligt gett stora bidrag till demokraterna och däribland Hillary. 

Så den uppenbara frågan är VAD har NXVIMs ledare att köpslå med för att begränsa sitt straff eller VAD har polis och åklagare fått sina händer på och lagt till i bevisningen som kan leda till ytterligare åtal.

Knyt det åter till förhöret med Lindsay Graham (som vände under första delen av Trumps presidentperiod, han var tidigare emot Trump, en ”never Trumper”). Det som sägs om du lyssnar väldigt noga är att detta är Treason – förräderi. Det är en statskupp, givetvis kan det inte sägas rakt ut men tillräckligt många små bitar avslöjas.

Som Rogers och Flynns säger: We have an army of digital soldiers…

Med det kanske de menar alla de som följer bevisen och sitter och läser domar och gräver djupt i träsket för att den skitiga tvätten ska bykas.

Det är alltså open source det som redan existerar som nu av helt vanliga människor och av officiella som inte längre accepterar den korruption som kommer till ytan. Detta är alltså varför media nu gjort sig oviktiga till stor del. Media har allt mer uppenbart varit delaktiga i att bryta lagen.

Detta är den största ”spionroman” någonsin skriven som skapas nu. Blad efter blad fylls på och för varje dag så når vi kärnan och upplösningen på det hela och det kommer chocka en hel värld är jag ganska säker på. Framförallt svenskar kommer få en lång väg att gå genom sig själva eftersom Sverige har en alldeles särdeles ställning i det hela där vi tror att politiker och media arbetar för folket.

Historierevision och offentliggöranden är nog vad vi har att vänta oss. Du behöver lyssna och höra vad som sägs istället för att ränna i känsloutbrott. Det är inte en höger kontra vänsterfråga det är en fråga om rätt eller fel på ett moraliskt plan. Hur många människor är du villig att skada börjar bli en högst adekvat fråga…

Fler namn att lägga på minnet

Här ser vi Trey Gowdy ifrågasätta f.d Ambassadör Samantha Powers, vars position användes till att avmaska namn i FISA-rapporterna. Varför vill en ambassadör göra detta? Kan det vara något annat än politiska skäl när hon samtidigt har uttryckt sitt förakt för Trump i offentliga mail?

Engagera dig gärna, tipsa SVT om detta genom någon av deras kanaler, om inte bara för att se hur nyheter viktigare än värmebölja ignoreras fullständigt. Och taggen ”spygate” kan du klicka på nedan för att se alla artiklar vi har skrivit om ämnet.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.