Löfven framhåller vikten av skuld

”Det som händer, enkelt uttryckt är att vi behöver låna mer pengar. När statsskulden ökar behöver vi låna mer pengar.” – Stefan Löfven.

Ur hästens mun det som vi tjatat om i flera år.

Det kreditbaserade valutafinansiella systemet har nått skuldmättnad. Alltså att i princip alla betalmedel idag är räntebärande vilket har resulterat i att räntan har ackumulerats över tid. Då måste allt mer betalmedel tas ifrån realekonomin som då krymper ekonomiskt men samtidigt växer i antal individer. Det finns då inte tillräckligt med cirkulerande betalmedel i realekonomin för att även täcka upp räntan till det privatägda affärsbankerna och man har i panik försökt trolla fram nya betalmedel för att tillföra och cirkulera i realekonomin. Allt för att desperat försöka skjuta upp haveriet.

Då systemet egentligen nått skuldmättnad (Debt Saturation) för länge sedan så kom ju denna ”pandemi” lite väl lägligt, klart man kommer att uttnyttja denna triggade kris till max.

Fantasin har skenat med hur man skall kunna likviditetsförsörja den allt stigande räntan på företaget Sveriges skulder, suga allt mer betalmedel från folket som får stå för notan, därför som mutan/ välfärden monteras ner bit för bit och nya samt höjda skatter trollas fram. För den som har följt allt från höjda bränslepriser trotts billiga råoljepriser på marknaden, samt höjd plastpåseskatt även fast vi är ledande i världen på att bränna soppor, har ju förstått att det inte handlat om det uppmålade uppsåten utan handlar enbart om ekonomi.

Ett till praktexempel är alla dessa skapade (av militärindustriella komplexet) strömmar av flyktingar, med motiveringen att detta anses vara ett tillfälligt problem så finnansieras boende och annan integration genom nya skulder, för att alltså trolla fram mer betalmedel men samtidigt upprätthålla befolkningens förtroende för hela systemet. Antagligen därför som kvantitet har varit i fokus och väl genererade nya skulder så har integration varit mindre viktigt. Väldigt lite humanistisk stormakt och väldigt mycket finansiell diktatur.

Kan sedan även användas strategiskt i ren söndra för att härska anda, att ställa medvarelser mot varandra på horisontalplanet, så att vi inte enade blickar uppåt den indoktrinerade näringskedjan och tillsammans börjar agera mot den felande grundmekaniken i rådande kreditbaserade pyramidsystem.

Paniken och fantasin har nått vägens ände in i kaklet och man uttrycker det precis så som det är utan massa krussedull. Detta gäller även i princip samtliga länder i den så kallade västvärlden minst och därför som tex ”pandemin” används strategiskt runt om i världen.

”Det som händer, enkelt uttryckt är att vi behöver låna mer pengar. När statsskulden ökar behöver vi låna mer pengar.” – Stefan Löfven.

”Den akuta risken för en finanskris är avvärjd men sikten framåt när det gäller ekonomin är i princip obefintlig,” – Riksbankstoppen Cecilia Skingsley häromdagen.

www.omni.se

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.