Uppföljning på bilbränderna: Anonyma pålitliga källor

En uppföljning på den tidigare artikeln om bilbränderna i Göteborg.Polisen var väldigt snabba med att dementera ”konspirationsteorier om bilbränderna”, och Kammaråklagare Mats Ihlbom säger att ”man kan avfärda klart och tydligt att det skulle finnas några politiska motiv eller någon politisk grupp som ligger bakom detta.” 

En video skickas till Expressen

Någon timme innan bränderna skickades en video till Expressen, där en maskerad person med förvrängd röst läser upp ett budskap.

Det sammanfattas i följande punkter:

  • Polisen är brutal och trakasserar människor utan grund
  • Socialtjänsten rycker bort barn från deras familjer
  • Det är orättvist att övervakningskameror sätts upp i fattiga områden men inte i rika.

Först en parentes: Det här är inte politiskt alltså? Måste det propageras för eller emot något parti för att det ska räknas som ”politiskt”? Slut parentes.

När Expressen frågar ”en kurir” hur det kommer sig att de som bor i förorten får sina bilar förstörda, om syftet är att reagera på problem i samma förort, blir svaret”det är bara otur att de blir offren”.

Videon stödjer alltså polisspåret, att det inte var någon politisk grupp, utan några ungdomar i kriminella gäng som bara råkade vara organiserade och synkroniserade på ett flertal platser, ville visa framfötterna i grannskapet, och någon av dem kanske tjänar några kronor på ett försäkringsbedrägeri?

Då är vi framme vid #OturOchSlump igen, och trots att det alltså inte handlar om politik, vilka som drar politisk fördel av detta torde ju t.o.m en svensk kunna räkna ut.  Fram med SD- och AFS-röstsedeln, nu ska det bli hårda tag mot dessa kriminella element med invandrarbakgrund! Och tro det eller ej, SD:s valtält brann inatt och ett tiotal svartklädda sågs till vid tältet strax innan.

Källans trovärdighet

I en tid när tidningarnas trovärdighet är lägre än någonsin, hur klokt är det av CNN:s samarbetspartner Expressen att göra en nationell nyhet av följande källa:

Varför skulle man tro på det här? Varken Expressen eller Polisens otursspår blir väl mer trovärdigt av så här lättfejkade källor? Vi har alltså en tvivelaktig källa och ett uttalande från Polisen att det absolut inte finns något politiskt motiv bakom händelsen, trots att den definitivt har politisk effekt och att tidpunkten är precis den rätta. Sverige måste vara världens mest otursförföljda land… Men ägardirektivstyrda media sprattlar som en fisk på land och framhärdar precis som Polisen att det bara är konspirationsteorier, det visste de båda direkt.

Allt som eventuellt planeras kan man alltså avfärda med ett slaskbegrepp, och istället ska vi lita på bankägda media och deras anonyma källor med förvrängda röster!

Hårdare tag även från rött och blått

Den delen av valboskapen som inte röstar SD men ändå är känslostyrda över denna händelse kan vara lugna, Sverige kommer att marschera mot den ultimata tryggheten, en repressiv polisstat som upprätthåller den finansiella diktaturen, även om SD inte skulle nå hela vägen fram:


”Alla är vi överens om fler poliser och det är ju bra”
säger Kristersson. Betald polisutbildning och högre lön utlovas. Dessutom ett intressant uttalande: ”Antingen ser ni till att ta hand om era ungdomar, annars kommer vi tvingas kliva in och göra det jobbet åt er.”  Vilket är snyggt med tanke på att ”Socialtjänsten rycker bort barn från deras familjer”  enligt den maskerade personen i videon var en av anledningarna till bilbränderna.

Fler poliser och mer övervakning lovar även vapenförsäljare Löfven.

På en pressträff igår säger justitieminister Morgan Johansson att Polisen kommer att slippa söka tillstånd för att kameraövervaka.

Oavsett koalition efter valet blir det alltså hårdare tag och ett striktare samhälle, därför är det så viktigt att folk börjar förstå åt vilket håll det här lutar och varför. Att sitta och vänta på klarheter och ”bevis” från offentligt håll eller presstitutionsmedia i det här institutionaliserat korrupta landet, är bara att glömma vid det här laget. Det är dags att börja lägga ihop pusslet själva, ingen annan kommer att göra det åt er.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar
1 Kommentar
  1. Babajah Murray säger

    Miljöterrorister som hatar bilar? Gangsternätverk som är lacka på att 100 kg ladd stulits av staten??? Gangsterna har motiv,know-how och resurser att låta tonåringar ha en chans att avancera inom deras bransch. Hur tror ni det sett ut i nattlivet GBG där majoriteten av konsumenterna vistas?? Någon som vet och kan berätta skillnader från Juli jämfört m nu på klubbar?? Inkomster för 100 om inte tusentals folk inom hanteringen får torka på sin produkt och lägre inkomster..100 kg helt rent ladd har ett gatuvärde på minimum 50 miljoner……Follow the money säger jag

Kommentarer är stängda.