Internationell lansering!

Det har länge stått klart för oss i De Fria, att försöka nå fram till tillräckligt många i landet med kanske världens mest väldresserade befolkning, i ett informationsklimat där de privata aktörer vi dagligen kritiserat de senaste 6 åren, med sitt ägarinflytande över media och kontroll över telekominfrastrukturen, dikterar villkoren för de sociala plattformarna vi använder oss av för kommunikation, till sist bevisat sig vara oss övermäktiga – svenska befolkningen är helt enkelt allt för vilse i partiseringskulisserna.

Därför lanserar vi oss idag på engelska för att försöka få den internationella samlingen av sanningssökare med oss, för tvinga fram i ljuset de som regerar oss i skuggan bakom kulisser av välmening!

För er alla som inte tillhör skaran av ovan beskrivna och som förstår allvaret i vår gemensamma situation, inte minst ni med engelskspråkiga vänner, se till att hjälpa dessa sidor att ta fart för att inte allt skall ta en ände med förskräckelse!

Ett informationskrig pågår, och det är bara upplysning till vidare upplysning och ledning som kommer kunna rädda oss ur rådande situation, inte minst för den omvärld som strax kommer rikta sina blickar mot Sverige!

Den engelska delen av sidan hittar du på https://defria.se/en eller genom att ändra flaggan i menyn överst på sidan.

Passa samtidigt på att gilla vår engelska Facebooksida också, som finns här: https://facebook.com/freesweden

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.