Hillary och Aftonbladet svalde det radioaktiva betet

Har man hängt med i amerikansk media finns det ett par uppenbara saker med nyheten att Trump påstods ville atombomba orkaner.

Det finns en skandal som heter Uranium One:

  • Hillary med godkännande av Obama och med stor möjlighet med Mueller som transportör av proverna sålde en fjärdedel av USA:s uranium till Ryssland. 
  • Denna nyhet har inte nått Sverige men den har skandalstatus och utreds i USA.
  • Hillary själv svalde betet med atombomba orkaner och det gick bokstavligen åt helvete för henne.
  • Hennes twitter har kommentar efter kommentar av sarkastisk och irriterad natur. 
  • Om nu Ryssarna är de värsta fienderna för USA så kommer ju frågan varför presidentens administration sålde materialet… eller är det på annat sätt?

Så kallade ”källor” läcker information inifrån och då matas de kanske också så att de ska göra det? En tanke värd att hålla i huvudet.

Vi kommer ihåg andra som läckt och vad som hände med dem. Omarosa, Scaramuchi kanske är bekanta? Vad gjorde de och vad gör de nu? Andra som lämnat administrationen?

Mathias och Carl berättade ju om huruvida en atombomb fungerar så som den påstås och om Sveriges del i det tunga vattnet, Ljungaverk och Lise Meitner. Kliv ut och ta vidvinkel…

Vad sa då Trump om atombomber? Han sa något annat. Vi rustar upp tills världen förstår… (fritt tolkat). Han anser alltså att världen måste förstå konsekvensen av atombomber. Detta var något som svensk media inte delgav oss. Hans uppenbara oro över att någon galning ”tryckte på knappen”.

Det är ju inte bra för att hålla folk i skräck och så om folk förstår att världsledarna säger sådana saker.

Så antingen svalde även Aftonbladet betet med atombomben för en clickbait-rubrik som gör dig upprörd, eller så förstår även Aftonbladet att även svensken har nu vaknat så pass mycket att den läser andra medier som är mer oberoende och därför mest läser svensk media för att se vad de inte säger eller hur svensk media förvrider nyheter.

Summa summarum det finns fler lager i denna atombombsstory som någon ”läckte ut”, men jag påpekar bara det uppenbara med att USA gladeligen säljer uranium till sin värsta fiende – ett mycket irrationellt beteende tycker de flesta amerikaner.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.