Händelserna runt Assange, Ecuador, IMF och Clinton Foundation

Ruptly

WikiLeaks grundare Julian Assange släpades igår ut från Ecuadors ambassad i London och arresterades, efter att Ecuadors president Lenín Moreno dragit in Assanges asyl.

Vi ser alltså hur både IMF:s verksamhet och roll i världen kommer upp i ljuset av verkligheten såsom betalningsinfrastrukturen SWIFT/Iban, som dess övergripande vitala funktion för total kontroll:


Lägg därtill att alla som följt Assange nu sitter och läser boken han hade med sig ut när han greps, och som handlar om etableringen av det militärindustriella komplexet runt om i världen, där svensk del helt säkert inte kommer visa sig vara av den mer blygsamma modellen.

Detta är den politiskt trovärdiga lögnen för att man helt plötsligt slänger ut Assange (varför just nu efter 7 år lämna över honom efter alla turer som förevarit?) – man koordinerar alltså opinionsbildningen mot den Djupa staten på ett vis där människor ser den röda tråden genom Ekonomi – Historia – Geopolitik.

Modern krigföring handlar ju som bekant om 80% informationshantering, 15% ekonomi och 5% direkt kinetisk krigföring. Detta i ett system där bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken och krig är den misslyckade politikens förlängda arm.

Lägg därtill Julian Assanges kunskap såsom bevis för Hillarys förehavanden av mindre moralisk karaktär under sin tid som amerikansk utrikesminister och Clinton Foundation, så kan vi alla numera konstatera att det börjar närma sig ridå för den Djupa staten! Och vart dessa intressen som utgör själva kärnan av den djupa staten befinner sig rent geografiskt genom sin telekominfrastrukturella kontroll på global skala, är där numera bara ClintonSorosdoktrinlojalister kvar som har missat.

Nu ska Assanges information bli juridiskt giltig.

I Sverige kräver istället en åklagare att förundersökningen angående våldtäktsanklagelserna mot honom ska återupptas, trots att Åklagarmyndigheten har lagt ner den efter sju år. Assange kallar Sverige för bananrepublik, inte helt oförtjänt med tanke på att vi ger uppehållstillstånd till IS-krigare men inte asyl till en av de främsta förespråkarna för yttrandefrihet, utan istället startar ett drev mot honom på grunder av högst tveksamma våldtäktsanklagelser.

Videoblogg om händelserna

Carl har precis släppt en videoblogg om händelserna, ett väldigt bra komplement till denna artikel:

Geplaatst door Carl Norberg op Vrijdag 12 april 2019
Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.