Gula västarna Sverige – En kapad organisation

Att Katerina Janouch hamnar på bild med Anders ”You make war, we get the refugees” Borg på en fest där även Fredrik ”Öppna våra hjärtan” Reinfeldt befinner sig, som den invandringskritiska krönikör på Nyheter Idag hon skall föreställa, en nättidning som drivs av SD-vänliga Chang Frick, som i sin tur samarbetar med grundaren till vänsterextremiströrelsen AFA – Mathias Wåg – som har skickat sina hundar till Paris för destabilisering – kamp, säger det precis allt i frågan om de gula västarna, förutom då att Janouch får helsidor i Expressen. Att även Zionistförespråkaren Ingrid Carlqvist är en av härförarna torde ytterligare sätta P för vidare spekulationer.

Gula västarna Sverige är kontrollerad opposition, kapad redan från start.


Invandringskritiska Katerina Janouch på middagsbjudning tillsammans med Anders Borg, en f.d finansminister som är väldigt nöjd med inflödet av humankapital genom migrationsrörelser från områden som Sverige säljer vapen till:


Reinfeldt vädjar till det sovande folket att acceptera symptomen på det havererade finansiella systemet, samtidigt som SD och andra invandringskritiska element använder symptomen som ett slagträ.


Vänsterextremisten Mathias Wåg i samarbete med högerextremisten Chang Frick.

Mathias Wåg styr sina AFA-trupper, precis som i Hamburg.

Utdrag från artikel i SVT om svartklädda sabotörer i Paris-demonstrationerna.


Nationalisten och Zionisten Ingrid Carlqvist, och ytterligare några polariseringsivrare som får sitt inflytande genom att fokusera på symptom, inte orsak. Det senaste migrationsavtalet är naturligtvis ett rökspår för att göra folk ytterligare lite känslostyrda och rikta sitt fokus mot fel problem, d.v.s ren opinionsbildning!


The best way to control the opposition is to lead it ourselves.

Vladimir Lenin Bankfinansierad terrorist och guldsmugglare

 

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar
1 Kommentar
  1. […] • PDF-dokument • Varning för inbördeskrig i Sverige • Varning för WW3 • Plundringen av Sverige • Gula västarna Sverige är kapade […]

Kommentarer är stängda.