Folkfest på Jägersro? Upplysningsdags!

På Jägersro, Sveriges äldsta tävlingsbana för hästsport strax utanför Malmö, var det igår ett av de största loppen med tusentals tillresande från hela landet, och vad passar då bättre än att sprida ordet om bankreform?

Minst 1500 bilar lappades!

I teorin borde en dyr bil innebära ett extra stort intresse i frågan eftersom ägaren riskerar att förlora mycket mer om det valutafinansiella systemet havererar, men i praktiken verkar det vara helt tvärtom. Är det så att människor lätt blir förblindade av rikedomar?

En bensinupproret-sticker hittade vi också! Märkligt att fler inte verkar inse att det faktiskt behövs pengar för att betala bensin och att höga skatter är en konsekvens av det rådande systemet, som vi har skrivit om tidigare när vi försökte kommunicera med ansvariga för upproret.

I bakgrunden står Teracoms master och kontrollerar innehållet i TV-sändningarna, och dagligen får vi se och höra SVT:s skattemässigt påtvingade budskap att Sverige är ett fantastiskt demokratiskt land och att det inte alls är ett problem att vi är överskuldsatta och betalar hundratals miljoner per dag till de privata bankerna för att ha ett betalningsmedel. ”Allmänhetens tjänst”, jodå…

Fler nutidshjältar behövs!

Hör av dig på Facebook eller kontakta oss här på hemsidan om du vill hjälpa till att skapa en upplyst och medveten befolkning!

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.