Dagarna av ”du kan inte åtala en Clinton” är över

Efter alla anklagelser mot Trump under två års tid är det nu dags för det omvända. Specialåklagare Robert Muellers rapport friar Trump helt från dessa, vilket lämnar fältet öppet för allt som dessa falska anklagelser har försökt dölja. Vad har hänt senaste tiden?

  • FBI har upptäckt att en mängd av Hillary Clintons borttagna email togs emot av Obama-administrationen.
  • En rapport om f.d chefen för FBI James Comey släpps om två veckor, tveklöst om missbruket av övervakning i samband med smutskastningsförsöket av Trump. Samma Comey som tystade ner ovan nämnda email-skandal
  • Hillary hävdar i desperation att Muellers rapport visar att Trump är skyldig och att han inte åtalas pga sitt presidentskap, men får det tillbaks på sig av Rudy Giuliani som säger att hon inte längre kan gömma sig bakom sitt namn. ”Det var inte Trump som raderade 33 000 email. Han lät inte någon slå sönder telefoner. Och han lät inte någon tömma och dataradera en server.”
  • Justitieminister William Barr ska vittna inför Senatens judiciella kommitté den första maj om Mueller-rapporten. Barr har tidigare vittnat om att Obama-kampanjen spionerade på Trump under presidentkampanjen 2016.
  • CIA-analytiker Larry Johnson anklagar Storbritannien att hjälpa Obama-administrationen att spionera på Trump under ovanstående kampanj, enligt en tweet från Presidenten.

Det verkar onekligen luta mot det som Sean Hannity precis påtalade under sitt nyhetsprogram: Tänk om Clintons är skyldiga till alla brott som de har anklagat Trump för att begå.

”Konstigt” nog nämns i princip inget om detta i svensk media om denna gigantiska korruptionsupprensning tillika dödsstöt mot Djupa Staten, endast högst pliktskyldigt och med en tydlig pro-Clintonvinkling på saken. Man skulle faktiskt kunna misstänka att även det svenska etablissemanget har något att förlora på vad som nu håller på att hända.

Vill du veta mer om anklagelserna runt Trump rekommenderar vi vår tidigare artikel, som även har ett interaktivt diagram på alla inblandade.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.