Då makthavare och media kan påstå att vem som helst är nazist

Det är en synnerligen intressant och perniciös situation vi befinner oss i när etablerade politiker och rikstäckande nyhetsmedia kan hänga ut någon för att vara nazist trots att personen i fråga inte är vare sig nazist, nationalist, högerextremist eller något utav det andra som påstås i de nu tre artiklarna publicerade av SVT.

Det bör nämligen vara så att jag själv vet säkrast exakt vad jag själv är för någonting. Med tanke på att nazism och nationalism är åsiktsgrundade ismer, och jag själv – i verkligheten bättre än någon annan – vet exakt vilka åsikter jag själv har och inte har.

Eftersom jag själv är svensk medborgare innebär det att jag också betalar för den s k ”Public service” som SVT påstår sig utföra, trots att detta nu innebär att jag tvingas betala för att de skall kunna sprida lögner om mig och andra som ställer politiker frågor om privatiseringen av vår gemensamma välfärd och frågor om privatiseringen av skapandet av samhällets pengar.

Historiskt sett så har i samhällen som rört sig mot allt mer illa dolda diktaturer statlig media tillsammans med etablerade politiska företrädare stigmatiserat och falskt anklagat meningsmotståndare för saker som ej stämmer. Såsom SVT påstår att vi – två privatpersoner – begått den brottsliga handlingen av att ofreda dessa politiker och skrikit den ena utav dem i ansiktet från ett avstånd av 2 decimeter: En anklagelse som i filmen från händelsen tydligt visar är FALSK.

Inte heller stämmer det att jag eller Marcus, som håller i kameran, är högerextremister. Detta bör framgå bortom all rimlig tvivel exempelvis i filmen ovanför från ett tal i Almedalen 2017 där jag förklarar hur höger-vänster-paradigmen är en kuliss i ett finansdikterat samhälle.

Parti-politik är nämligen enbart till för att ställa människor i parti mot varandra utmed horisontal-planet. För alla vet idag att makt är vertikal och att det är bankernas pengar som styr den ekonomi som kontrollerar politiken.

Vem eller vilka är näst att hängas ut med falska grova anklagelser i rikstäckande medier?

SKÄRPNING!

Ingeborg Wiksten (L) och Carina Eliasson (L) i samtalet med Mathias Andersson som av politikerna och SVT kom att stämplas som en attack utförd av nazister.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.