Visselblåsare på Google – Varför total tystnad i svensk media?

Det börjar stå bortom allt tvivel att Google är ett företag som är en för stor maktfaktor i världen. Det Google säger är det som gäller, en oskriven lag som ingen röstat fram.

Hittade du en enda nyhet om visselblåsaren i svenska nyheter? Jag har letat i de stora medierna och i några av de större alternativa och inte hittat någonting.

Det är mycket märkligt faktiskt. En visselblåsare som inte längre kan stå för det företaget han arbetar på gör riskerar sitt eget liv enligt hans egen utsago. Han säger själv att ingen lön motiverar de lögner och det som Google ägnar sig åt.

Det handlar om programmering av människor, om lögner, censur och förfalskning av verkligheten.

Det handlar om att mörka, förleda och lura dig för att driva en agenda. En agenda för vem kanske du ska fråga dig.

Det handlar om valpåverkan och att förhindra demokrati. Folkets röst betyder ingenting om vi låter stora företag diktera villkoren för samhället.

Utan att säga mer om vad som står i dokumenten så tycker jag att DU själv ska ta och undersöka detta. Vilket samhälle vi vill ha bestämmer bara vi själva. Med tystnaden från media och politiker så är det du, jag vi alla som ändå är majoriteten som är kvar för att ta ansvar.

Behöver vi ett företag som visar vägen på en manipulerad karta som leder oss fel gång efter annan? Har vi inte prövat detta tillräckligt många gånger?

Dokumenten finner du enkelt på Veritas sida (länk finns längst ner). Se gärna filmen också.

Ladda ner dokumenten, läs dem och fundera en stund över hur detta påverkar samhället i stort om det vi serveras är kapat, klippt och censurerat.

Vid vilken punkt blev det ok för just dig att låta stora företag bestämma vilka som får existera och vilka som ska tryckas ned?

Är det ok för dig att bara ja-sägare, de som inte ifrågasätter något alls ska vara dem som tillåts vara med i samhället och på de virtuella torgen där vi spenderar så mycket av vår tid?

Är du tyst och lyder så belönas du, står du i vägen ska vi krossa dig. Alla medel är tillåtna när stora maktspelare får stå oemotsagda?

Jag tror att många i Sverige har en känsla av att något inte stämmer. Men väldigt få tillåter sig själv att följa sin instinkt och undersöka saken vidare. Det är farligt för samhället om du tyst accepterar detta.

Kan du kliva utanför den grupp du tycker dig tillhöra och se det större perspektivet eller tänker du låta dig kontrolleras även denna gång? 

Du vet aldrig vilken gång i ordningen det är sista gången du äger rätten till din röst och dina tankar. Vilken dag är det för sent att uttrycka sin åsikt och vad tar då vid?

Läs mer på Project Veritas

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.