Tucker Carlson – värd att lyssna på?

Tänk på att DU får inte under några omständigheter titta på FOX och framförallt inte Tucker Carlson.

För Tucker är mer vänster än vänstern själv.

  • Han kritiserar på goda grunder ränta och dess effekter. Vänstern försvarar bankerna och räntebelastningen.
  • Han kritiserar den styrande klassen vilket vänstern omfamnar.
  • Han lyfter dessa undervattenskablar och undrar vem som äger dem.
  • Han lyfter corpoto-crazy bättre än något annan och frågar sig om det är av godo att ett fåtal individer kontrollerar världen. Vänstern omfamnar detta.

Han lyfter ständigt frågan om verkligen vi behöver dela in människor i grupper och behandla dem olika/ge olika lagliga rättigheter för olika grupper. Även här omfamnar vänstern olika regler för olika grupper. Somliga ska skyddas och ursäktas.

Han lyfter alltså det som vänstern en gång sade sig kämpa för. Ekonomisk frigörelse och rättvisa, att alla ska behandlas lika, att det är folket som är den styrande klassen och genom demokratiska val väljer och avsätter sina ledare.

Men glöm nu inte lilla vän att Tucker Carlsson är ett kaptialistsvin som inte är en godkänd källa, för källan är viktigare än fakta och beskrivningen av hur samhället ser ut. Alltså ett kapitalistsvin som tycker att ränta verkar sisådär… jo man tackar… folk får nog tänka till här.

Att Tucker med humor, träffsäkerhet och ett sort mått sarkasm tagit ned den så kallade vänstra vingen på fågeln under väldigt lång tid och hans rättframma sätt faktiskt fungerar är högst störande för den politiskt korrekta vänstra vingen är väl uppenbart för alla.

Ja och så tar vi exemplet med komikern Jimmy Dore som då säger sig vara mer till vänster… Dore och Tucker är allt mer samstämmiga i sina analyser och Dore låtsas ofta tappa hakan över hur han och Tucker tycker lika.

För den politiskt ide-ologiskt inriktade som tror att detta med att välja sida är viktigt så kan vi väl kanske ana att Tucker själv inte är en så kallad Republikan utan en oberoende individ som skiter i vingarna. Men trots detta utmålas han som högerkonservativ, rasist, fascist, nazist av vänstern.

Även i Sverige kommer folk tvingas inse at dessa vingar på fågeln är till för att hålla den där styrande klassen på plats. Det är världens äldsta taktik… söndra genom att härska alltså dela folket så de slåss emot varandra.

Lyssna och tänk en stund… vad säger han här egentligen.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.