Swebbtv – Kontrollerad opposition

Tänka sig att SD och Swebbtv har samma sköna lirare som sköter strategin bakom opinionsbildningen, då vill det ju verkligen till att inte dessa lirare är kontrollerade/kopplade av den Djupa Staten…

För tänk så dumt det var av CNN-kollegan Expressen att inte kunna räkna ut vad Expo-neringen av Lars Bern skulle leda till, eller var det faktiskt kanske just det som de visste skulle bli effekten…

Att kalla Bern, Willgert och Östling för Investoranknutna, får ju trots allt ses som ett understatement av rang.

Inte nog med att Östling kommer från Wallenbergsfären, så gör också Lars Bern och Mikael Willgert, som chef för mobil-infrastruktur på Ericsson.

Mr W The Mystery Man

Bern har arbetat på Volvo med utveckling av alternativa drivmedel. Han är ledamot av Stiftelsen Svenska Dagbladet och av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, vice ordförande i Cancerfonden och rådgivare i miljöfrågor åt ABB.

De har alla fått reklam i mainstream-media senaste veckan och deras YouTube-kanal har som sagt samma PR-byrå som tog Sverigedemokraterna till makten, där flera tongivande figurer inom SD också varit gäster på kanalen.

Mystery Man Och Willgert

Den 9 oktober skriver Sputnik enligt följande:

”Apart from the Sweden Democrats, Etablissemanget’s portfolio includes the Army Museum, the Prostate Cancer Association and the popular YouTube project SwebbTV.”

(Inget signalvärde alls i detta riktat mot den svenska befolkningen såklart.)

Den 26 oktober intervjuas Leif – ”vad fan får jag för pengarna” och ”fattigdom är genetiskt betingat” – Östling av Swebbtv, som suttit som verkställande direktör för den av tyska Volkswagen ägarmässigt dominerade lastbilskoncernen Scania, och mellan åren 2016–2017 som ordförande för Svenskt Näringsliv, som är en av de enskilt största bidragsgivarna till Wallenbergs liberala tankesmedja Timbro. Samt sedan årsskiftet 2017/18 dessutom är rådgivare hos den amerikanska investmentbanken Morgan Stanley – samma bank som Reinfeldt gick till efter avslutad politisk karriär för övrigt.

Den 30 oktober börjar det s.k ”drevet” mot Leif Östling, Lars Bern (ABB, Volvo, Stiftelsen Svenska Dagbladet) Mikael Willgerts (Ericsson, RFID-Teknik) Swebbtv i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna.

Det är således synnerligen svårt att värja sig från intrycket av att ryssarna redan den 9:e visste vad som stod för dörren rent planerings- och opinionsbildningsmässigt i de svenska ägardirektivstyrda, faktiskt lika svårt som att inte se hur man nu styr valboskapen i riktning mot SD och polisstaten, något De Fria sagt skulle komma att ske sedan 2014.

Vi kan nog på hyfsat goda grunder utgå ifrån att ur ett större perspektiv är det nog inte upplysning som gäller som Swebbtv:s främsta syfte.

Att kalla någon som Östling för en hedersman, som både smitit från skatt (“vad fan får man för pengarna”) och dessutom gett uttryck för att fattigdom är genetiskt betingat, får väl verka beskrivande för Lars Berns förståelse för vad heder egentligen innebär.

För alla er Swebbtv-frälsta, det finns ingen dålig reklam, bara reklam.


Uppdatering: Efter 82 symptomfokuserande lördagsintervjuer tvingas Swebbtv den 2 maj 2020 slutligen närma sig problemet för att inte tappa all trovärdighet, och tar in f.d bankdirektören Johan Sandwall att prata om bankerna. Sandwall har bra koll på situationen, men hans kommentar på Facebook visar med all önskvärd tydlighet Swebbtv:s faktiska motiv – skrapa på ytan för att upprätthålla trovärdighet, men aldrig gå in djupare på faktiska orsaker och vem som egentligen bestämmer.

Fb Img 1588862921977
Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.