Svensk slavhandel och BLM – vilken guldsits!

Lindsey Graham har kallat in Obamaadministrationen angående kontraspionaget mot President Trump, där FBI har agerat som om det vore helt tvärtom.

Mike Pompeo tackar Sverige för att vi har varit skyddsvakt för Nordkorea, samtidigt som en kontorsbyggnad demoleras där.

Underrättelsetjänsterna i USA står inför kraftig reform, och Sverige sitter där vi sitter. Media försöker till och med med atombomb-hot nu för att alla ska missa detta…

Trump sanktionerar den internationella krigsförbrytartribunalen ICC. Sprickan vidgas mellan Tyskland och USA vilket kommer att få efterverkningar för NATO.

Smitthärden Sverige isoleras. Norge öppnar för svenskar men bara från Gotland!

Svensk slavhandel och Black lives matter – står de möjligen i konflikt? Brittiska överhuset börjar ifrågasättas – hur kom det sig att de blev så rika? Var de väst- och ostindiska kompanierna inblandade?

Efter 30-åriga kriget skapas begreppet nationalstaten, naturligtvis för att polarisera. Sputnik skriver om Karl XII, vars staty vissa vill byta ut mot Greta…

USA har stora problem med telekommunikation och plötsligt går det bra att samarbeta med Huawei.

Erik Åsbrink, SAS och statens bidrag som gynnar Investor.

IRS, SCC, Onecoin, SEB och annan korruption nominerad i dollar. Bankomat AB och utländska valutor.

Malm, Gällivare och Bolidens brist på corona. Tyskland och Nordstream. SOU 1999:20 och stulet guld från fångar i koncentrationsläger under WW2 kan aktualiseras.

Ekonomin går dit efterfrågan går. Har Volvo missat det?

Till sist en genomgång om situationen med covid-19 och palliativ vård.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.