Stjälgörenhet – När media inte gör sitt jobb

Att WHO:s högsta höns ägnat sig åt det som kan beskrivas som att utrota människor av en viss indelning är inget mainstream lyft. Att fristående grävande journalister gjort ett djupdyk i detta är dock klarlagt.

Så att WHO:s Tedros Adhanom borde ställas inför rätta istället för att få toppjobb är det många som uppmärksammat.

Genom tidslinjer och att lägga ett pussel kan man absolut se en röd tråd som är värd att vidare undersöka. Hur korruptionen är institutionaliserad i globala organisationer kommer bli ett mycket aktuellt ämne framöver.

Pengaflöden lär bli aktuella, de pappersspår som ofta ger mycket bra svar.

Vad Trump säger om WHO bör vägas emot bakgrunden av att man förstår hur pengar cirkulerar och vad Tedros med fler ägnat sig åt av högst moralisk tveksam karaktär samt vilka organisationer som gynnas å det grövsta.

Följ pengarna innan budskapet värderas är alltid ett rimligt förfarande.

WHO, Global fund, PEPFAR och HIV-AIDS börjar bli en mycket intressant historia dessutom. Hur mycket pengar kan rika och berömda stjäla genom detta och varför krävdes det oberoende journalister och helt vanliga människor för att klarlägga detta?

”Vad fan har mainstream ägnat sig åt under väldigt lång tid” kommer att bli en fråga för debatt.

Innan du accepterar en global repressiv regering och att bli chippad bör du alltså väga in väldigt mycket av det som du inte tack vare medias försorg inte vet.

AIDS US $90B global slush fund är fortfarande ett hett lästips. Ett par kapitel är ute redan nu och fler kommer.

Kan WHO och deras representanter vara helt oskyldiga?

Absolut, därför måste detta undersökas riktigt jävla ordentligt. Att etablissemangsmedia och rika och mäktiga nu skriker rakt ut när folk undersöker bör leda till ännu större vilja att gräva djupare och misstanke om att någon blivit påkommen med handen i kakburken.

Fullständig transparens är det bara dårar och skyldiga som försöker förbjuda för att vara helt ärlig…

Clinton, Bush och Obama är förresten de tre presidenterna som tjänat storkovan på AIDS. Det är bland annat dina pengar som de nu har i sina fickor istället för att dessa pengar ska hjälpa drabbade.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.