Spygate: Dags att utreda utredarna

Fyra falska FISA-orders har skrivits under. Att spionera olagligt på presidenten och människor i hans närhet.

Varje FISA ger dessutom möjlighet att avlyssna och samla information på personerna runtomkring den som har en FISA-order på sig.

Är FISA-ordern i ordning är det lagligt i USA att spionera men dessa var utom kontroll och olagliga.

Denna gång beställde Trumps motståndare en dossier, en rapport som inte ens spionen Steele som skrev den står bakom. Det var kort och gott ett beställningsjobb för politiska fördelar. Denna rapport gör att utländska underrättelsetjänster nu är indragna i att ha varit behjälpliga med att förhindra och sedan avsätta en president.

Det här är alltså vad man kallar ett statskuppsförsök. Ett försök från världens mäktigaste att bibehålla något, en maktstruktur som inte någon outsider får komma nära. 

Det är också lätt att misstänka att denna maktstruktur har något att dölja. 

Trump var en outsider, han måste till varje pris bort.  Presidenter är inte folkvalda de är utvalda brukar man säga och de är lätt att efter denna historia tro att även statsministrarna och andra ledare blir utvalda av någon annan än folket.

En hög militär, Rogers, anade att något inte stod rätt till kring denna FISA och kontaktade således FISA domstolen och uppmärksammade dem och varnade sedan kandidat Trump om vad som pågick bakom hans rygg. Att motståndarsidan försökte få bort honom genom falska anklagelser och att de olagligt avlyssnade honom och människor i hans kampanj.

Detta kan vi väl anta ledde till panik i Trumps motståndarlag vilket innefattar Clintonkampanjen, Obamaadministrationen, FBI, DOJ, CIA och individer knutna till det ovannämnda.

Det vi nu ser är efterspelet och en eventuell upptakt till avslutningen på denna historia. En avslutning som mycket väl kan innefatta åtal av dem som vanligt folk hållit som laglydiga och högt moraliskt stående individer. Personer som styrt landet.

Förstår man upprinnelsen till hela FISA-gate, Spygate och Russiagate så blir det mycket enklare att förstå alla så kallade spinn off historier om korruption och hur man från media och etablissemanget ständigt attackerar president Trump.

Det blir också enklare att förstå Trumps agerande. Det är bokstavligen han emot världen och han måste löpa linan ut för både sin egen och hans familjs skull men framförallt för det amerikanska folkets skull.

Till sin hjälp har han en handfull media personligheter och en växande skara politiker som föredrar sanningen framför den korruption som varit. 

Även Amerikanske befolkningen, oberoende av etnicitet eller annan indelning och trots medias försök att få honom att framstå i dålig dager, står på hans sida. Trumps opinionssiffror är stadiga trots medias försök att få honom att framstå som djävulen själv. Man skulle kunna säga att folket såg igenom det hela och accepterar inte längre korruptionen.

Att Trump trots media och etablissemangets försök att svartmåla honom lyckats med konststycket att rensa ut de mest korrupta elementen ur statsapparaten vittnar om att detta kommer precis som sig bör avslutas via rättssystemet.

Det är som sagt något som benämns som en statskupp som avslöjats, och för att inte slå åter med samma mynt använder Trump rättssystemet och att alla ska vara lika inför lagen. Du ska inte ha gräddfil för att du exempelvis tillhör underrättelsetjänst, politik eller polisväsende.

Att vår egen svenska media nu sedan Trump tillkännagav sin kandidatur till president har underlåtit sig att rapportera en enda rad om det ovannämnda är bara tragiskt. 

På grund av vår egen opinionsbildningsmedias misslyckande måste vi själva, om vi vill förstå mer, alltså aktivt söka oss till dem som faktiskt rapporterar om dessa skeenden.

Det svenska folket måste alltså precis som andra länders befolkningar inom kort bestämma sig för om de vill leva i en lögn där makthavare i samhället kommer undan med vad som helst, eller om de föredrar att ha det på något annat sätt.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.