Julen som blev partisering och folk gick på det

Varför börjar vi inte prata från andra änden om människors basbehov, oavsett vilken ide-ologisk inriktning eller indelning man säger sig tillhöra?

  • Hur många här vill ha en repressiv polisstat där tankebrott eller fel färg på huden är allvarliga överträdelser?
  • Hur många människor vill begränsa andra pga deras självvalda eller icke valda indelning?
  • Hur många människor vill inte ha tak över huvudet, mat på bordet, tillgång till god utbildning och sjukvård och en liten guldkant i tillvaron i form av friheten att kunna resa, ägna sig åt fritidsintressen osv?
  • Hur många människor vill begränsa andra från ovanstående?

Vem vill tysta andra och på vilka grunder?

Vem vill att samhällets ska drivas av ökande brist så människor måste slåss emot sina grannar, vänner och medvandrare för att lägga beslag på alltmer krympande medel…?

Hur ska världens mest indelade befolkning kunna enas om principer som gör att alla faktiskt får plats i samhället, och vad händer om vi inte lyckas enas?

Tycker du själv att partiseringspolitiken fungerar väl?

Vilket parti gynnas när julvärden river ned svenska flaggor ur granen?

Det krävs snart en väldigt speciell sorts människa för att inte fatta detta ändå är folk så in i helvete upprörda idag över årets julvärd. Partisering jovars, och Landsfader Jimpa tackar för stödet.

För nu ska det bli en konservativ regering som kan införa den repressiva staten och vrida samhället i 180 grader så att dem som profiterade på krigen och invandringen även kan profitera på återvandringen… Tänk nu för helvete…

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.