Ericsson har plötsligt nolltolerans mot mutor

Kanske, kanske blir det lite svårare för det korruptionsfria landet Sverige att upprätthålla fasaden, nu när Ericsson har erkänt att de betalat ut flera hundra miljarder kronor i mutor i ett flertal länder.

I över 17 år har detta sträckt sig, enligt den Amerikanska statsåklagaren Brian A. Benczkowski. Det måste ju ändå anses som en underdrift i ett företag som har verkat internationellt sedan 1800-talet, och vad de nu har upptäckt är en minimal del av det totala verkandet utan att synas.

78603833 10218499284648201 3588202767853813760 N

Citerar Carl om detta inlägg från Text-TV: ”Men att gå från full tolerans till nolltolerans låter ju väldigt dramatiskt? Var det relativ nolltolerans tidigare, eller kanske någon speciell procentsats för tolerans…”

Finns det ingen koppling mellan Ericsson och den här penningtvättbanken SEB förresten, som är den penningskapande parten i samhället och vid behov behöver den ju bara öppna kreditkranarna lite mer för att tillräckligt med ränta på skulderna ska strömma in för att betala dessa böter…?

Men de får väl offra VD Börje Ekholm då så blir allt bra, för han är ju den ytterst ansvarige och inte alls ägardirektivstyrd!

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.