Dan Eliasson, ett ruttet svenskt krusbär

Man kan undra hur långt det svenska självföraktet måste sträcka sig, innan folk vaknar upp i det bokstavligen brinnande landet och gör gemensam sak mot de korrupta makthavare som gång på gång bevisar att folkets bästa inte är vad som avses.

Fjärde gången gillt

Efter en rakt igenom ödeläggande karriär på Migrationsverket, Försäkringskassan, Polisen och just nu MSB, måste till och med slaskmedia rapportera att även den myndigheten har Dan Eliasson lyckats fördärva.

Den som inte vet så mycket om Eliassons bakgrund och tidigare gärningar finns här en grundlig sammanfattning skriven av Rebecca Weidmo Ulvell.

Anlagda bränder

När det börjar rapporteras att vissa bränder är anlagda är det inte speciellt svårt att se ett destabiliseringsmönster, men om man blir känslostyrd och fokuserar på symptom blir det såklart svårare, och att det är känslostyrt i det här landet är uppenbart eftersom det knappt krävs mer än några brinnande bilar i förorterna för att en fjärdedel av befolkningen ska rösta på SD.

Destabilisering innebär förutom polarisering även ökad offentlig konsumtion, en nödvändighet för att upprätthålla det skuldmättande finansiella systemet.

Men kom ihåg, allt är under kontroll!

Hade det varit problem, skulle ju någon ha sagt något. Därför avslutar vi med en seriestripp om en kaffedrickande medelmåttig svensk.

 

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.