Dags att reda ut spionhärvan ytterligare

Häng med nu! Vi tänker lite logiskt och vad som sker som svensk media INTE rapporterar om.

Det är det de INTE säger som är viktigt.

Vi börjar med ”spygate” – ”russiagate”, detta har jag skrivit till leda om och förstår folk inte detta så kan man gå in på Epoch Times och ta fram deras infographic. Skriv gärna ut den så hänger du med bättre. Denna ”gate” hänger ihop med och leder vidare till ”ukrainagate” och ”uranium one” – detta är VIKTIGT!

Vi slänger in en sysselsättning här för tråkigare dagar som kan komma, pusselbitarna, den röda tråden så DU kan börja söka information.

Det handlar om ”law of the land”, alltså lagen som vi så många gånger blivit påminda om av dem som följt detta mer ingående. Alltså det svensk media INTE rapporterat om.

Här börjar vi idag: https://www.thegatewaypundit.com/2020/02/report-fbi-collected-nearly-one-billion-records-in-top-secret-program-that-likely-was-used-for-political-purposes/

VA? Kan detta vara sant, har någon samlat information och spionerat på folk? Jo så är det. I vilket syfte är frågan.

Nästan ingen kommer ihåg Montgomery och hur Mary Fanning och Allan Jones rapporterat om denna visselblåsare. Han säger sig vara skaparen av detta övervakningssystem. Ta det med en nypa salt eller svälj hela rakt av det kan bara du bestämma, sök upp deras artiklar om Montgomery.

Tänk en stund på The Swedish kings of cyberwar. Hur en hel bok faktiskt skrevs om Sveriges avgörande roll i världens spiondraman.

Härnäst, Nate Caine

Nate är en visselblåsare av högsta rang. Han har gjort allt rätt och har enligt honom själv bombshell information och det har även Horowitz med fler.

Lyssna på hans senaste intervju här, han säger nu mer än vad han tidigare gjort:

Vi tar ännu en visselblåsare som hittats död här: https://www.thegatewaypundit.com/2020/02/he-was-going-to-name-names-and-ends-up-with-a-bullet-in-him-rep-louie-gohmert-remembers-his-friend-philip-haney-on-house-floor-video/

Detta är ett öde som många visselblåsare går till mötes, men vi vet nog med säkerhet att han hade en dead mans switch. Alltså någon annan har hans information. Lyssna och sök på informationen han skulle delge. Kom ihåg att någon har den.

Vi fortsätter med Rudy den hale här:

Varför är Ukraina så viktigt?

Jo Ukraina har nu startat en kriminell utredning emot Biden och den multibiljondollar-penningtvättshärva av DINA skattepengar som DINA folkvalda kan ha berikat sig själva med. Sveriges del är ännu okänd men detta är globalt, och i USA är det samma namn som i de flesta skandaler.

Detta är viktigt för Sveriges del i Ukraina, med vårt stora banksystem som nu är föremål för penningtvätt av enorma proportioner, det är inte obetydligt. Vi kommer helt säkert få bevisen sakta till oss så vi vet om Sverige är inblandat – detta är globalt!

Biden är nyckeln men Pelosi med fler är djupt insyltade, tänk nu på alla politiker som själva berikat sig genom Ukraina.

Vi fortsätter med ännu en story som är en av dem jag följt närmast här:

Solomon måste vara en av de bästa journalisterna för denna story. Han har nu slutat på The Hill och kör eget. Detta resulterade i att The Hill tydligen skulle gå igenom ALLA hans artiklar under deras namn som handlade om Ukraina för att faktachecka dem. De hittade ingenting felaktigt så vitt vi vet.

Men åter till storyn om Flynn. Flynn är oerhört viktig för han kopplas till Libyen och besitter kunskap om VAD som hände där. Han är bokstavligen livsfarlig för Obamas gamla administration. Man försökte sätta dit Flynn för att tysta honom men nu har man stött på patrull, det kommer med stor sannolikhet bli så att Flynn blir frikänd och att hans munkavle tas bort – gag-ordern som gör att han INTE får säga något. Men Flynn signalerar ändå via andra kanaler och hans advokat gör det samma och skingrar röken.

Håll koll -Sverige och Libyen är ingen obetydlig story utan en lång härva bakåt i tiden och djupet är nog bottenlöst. Vill du komplettera förståelsen så använder du Calles blogg och söker på Lockerbie och Telub till exempel – Det står Sverige rakt över detta såvitt vi förstår.

Vi fortsätter med utredningar som ett litet avslutande av detta här:

Sara A Carter är som Solomon den journalist som bäst följt detta. Ovärderlig information från henne.

Horowitz-rapporten är klar och läsbar för alla. Svensk media försökte spinna den såsom Mueller-rapporten, att det var dåligt för Trump – det stämmer inte och det vet du om du har bakgrundsinformationen.

Två namn värda att nämna

Det första är Huber – min gissning är att vi kommer få höra något därifrån också inom kort men han är inte det viktigaste nu. Möjligtvis är det Arkansas han har koll på och Whitewater, våldtäkter, knarksmuggling etc som det hela tiden florerat rykten om kring Clintons.

Det viktigare namnet är John Durham. Varför? Jo om du verkligen lyssnar och har hängt med så får du lite av en slutkläm här för att förstå magnituden av det. Durham kommer INTE komma med en rapport han kommer med ÅTAL.

Grand jury är ingenting man skyltar med offentligt och ingen utredning ska läcka utan den ska slå till som en chock. Folk ska tappa hakan. Så OM det är så att Durham redan har kallat grand jurys så är allt ovanstående på väg att knytas ihop, och detta är ändå BARA en bråkdel av allt som är på gång från korrupta politiker och rika och korrumperade mäktiga.

Så det svensk media (som är den mest ClintonSoroslojala median/landet i världen enligt ovan nämndas utsagor) INTE säger är det som är viktigt.

Det kan som sagt visa sig att världens största korruptionsskandal nu avslöjas och det är en skandal där DU är den som blivit utnyttjad vilket betyder att ”korruptiker” har mjölkat DIG för sin egen vinnings skull. DU är guldtackan som är säkerheten för allt de gjort, det är DINA skattepengar och det är DIG stater belånat för att ta en komplett kontroll över ”alltet”.

Allt detta har skett under förespeglingen att det är ”godhet” för din skull, de har hela tiden velat ditt bästa och inte främst sina egna plånböcker och sig själva bäst.

Den som inte blir misstänksam av ovanstående och förstår vad som mycket möjligt är på gång i närtid är alltså en del av problemet.

Går det att inte längre förstå detta?

  • Det är omöjligt att INTE förstå när du lägger ihop allt att radikal transparens är det vi måste ha
  • Det är omöjligt att INTE förstå varför en hel värds media och politiker fick panik när Trump valdes av folket
  • Det är omöjligt att INTE förstå att när Trump säger saker som retar gallfeber på världen så gör han det av en anledning.

Tänk nu, läs häng med hjälp till och framförallt… här måste alla makthavare hållas ansvariga och likaså media. INGEN, inte ens Trump (fastän det är ganska tydligt nu att han arbetar för det folk som valde honom) ska undkomma granskning.

Vad vet vi mer? Att en avklassificering kommer, vilket är det som väldigt många nu fruktar för då har de inte längre något övertag och inte längre kan gömma sig.

Jag säger sarkastiskt att med tanke på allt ovanstående är det inte så underligt att Biden går ut och säger att hans hälsa tillåter enbart en presidentperiod om han skulle bli vald. Varför fick han akuta framtida hälsoproblem just nu när Ukraina startar utredning emot honom…

Tänk en stund och tänk framförallt på varför DU sitter på händerna istället för att följa bevisen. Det är inte farligt att ha fel om något skulle visa sig vara felaktigt. Det är farligt att ge upp allt till korrupta individer som främst berikar sig själva och offrar DIG.

Se nu fram emot en mycket spännande vår och ställ dig också frågan om Corona, varför nu, och läs mellan raderna…

Avslutningsvis länkar till Montgomery och the HAMAR… Vi vet in hur viktigt detta är eller om det ha bäring på verkligheten men det är värt att notera och förstå grunden i. Media har motarbetat denna story ganska kraftigt så därför kan den vara bra att läsa/ lyssna på.

Tracy Beanz är en skarp fristående journalist med mängder av matnyttigt material:

Mary Fanning och Alan Jones om Montgomery på deras egna sida.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.