Budbärarna #2 – Carl uthängd i SVT och Riksdagen!

Carl Norberg diskuterades på Riksdagens frågestund som sändes på SVT i måndags (18/11) genom en stigmatiserande presentation av en grindväktare vid namn Kent Werne.

Det mest rimliga, om nu Carl enligt Werne anses vara en offentlig person, vore om han hade möjlighet i samma forum att bemöta de uppenbara faktafel som Werne presenterar. Dock vet vi att de aldrig kan låta Carl komma till tals i det offentliga förutsatt att de inte vill riva systemet själva. Då är det över och det vet man om.

Nedan följer ingressen för avhandlat klipp i Riksdagen. Vi undrar med detta hur det står till med Kent Wernes läsförståelse:

”Det är George Soros som arrangerar valfusket både i USA och i EU:s mest Soroslojala land Sverige. Det är George Soros som destabiliserar länder genom sina NGO – organisationer som Open Society. Det är George Soros som finansierar Expo och den Svenska politikerskolan. Det är George Soros som gör som Wallenberg bestämmer, som vid valutaattacken mot den Svenska kronan 1992.

Det har aldrig någonsin funnits tillstymmelse till demokrati i Sverige eller någon annanstans där Anglozionistimperiet har dominerat. Allt som denna kolonialistiska imperialiststruktur har åstadkommit någonsin är att härska genom söndring – a.k.a Krig!

Eftersom Anglozionistimperiet kräver evig tillväxt för att inte den ackumulerade räntekostnaden – den finansiella belastningen – skall haverera den krympande realekonomin på grund av deflationsbaserad stagnation så måste vi bryta detta mönster NU!”

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.