Alla elektroniska vägar leder till Sverige!

Där finns egentligen bara 4 saker som behöver nämnas i dagens onsdagsmys och som korrelerar väl med vartannat, detta även i förhållande till det som Carl och De Fria upplyst om under alla år som gått och vad som ovillkorligen nu är på väg med rasande fart:

  1. Stefan Ingves säger att ekonomin är över med Corona som politiskt ”trovärdig” ursäkt – precis som vi sade skulle ske från start
  2. Svenska storbanker åker återigen dit för omfattande penningtvätt – ingen är längre förvånad
  3. Det till sin grund svenska företaget Crypto AG är nu avslöjade för att ha byggt in bakdörrar på sina kryptomaskiner och därmed kunnat avlyssna hela världen under hela förra århundradet – ingen är längre förvånad
  4. Och allt sammantaget ovan gör nu att Tengil propagerar för familjeisolering samtidigt som public service känner ett större behov av skyddsåtgärder – nu handlar det ju om att få människor att sitta still i båten när de inser att deras välstånd offrats på den falska solidaritetens altare.

Detta och mycket mer avhandlas i dagens mys, och vi behöver väl numera knappast be folk om att dela, i vart fall inte ni som hängt med som ju har förstått att vårt fortsatta välbefinnande är beroende utav att få ut information som denna!

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!
Du kanske även gillar

Kommentarer är stängda.