Sverige är landet Paria.

Det är svettigt i det avlånga landet och speciellt på Arsenalsgatan 8C! Biologisk krigföring börjar komma upp i samband med kronviruset.

Vem var personen som tjänade mest på pesten på 1300-talet? Var han möjligen Svensk?

Det blir en genomgång om reflexiv kontroll, och Donald Trumps hantering av detta. John Boltons nya bok t.ex, som Kreml inte riktigt tar på allvar.

Israel och FN är på tur därefter. Det är inte så att FN inte begriper att det kan bli problem att ge stöd till Antifa, även om det drogs tillbaks kort därefter. Den som inte förstår att detta är koordinerat – han är svensk.

En advokat Geoffrey Berman har skapat kontrovers när han har vägrat avgå trots att William Barr meddelat detta. Barr pratar om Ericsson och Nokia förresten. Berman är inte blygsamt kopplad till Djupa staten, om man säger som så.

Sen är det dags för Sverige… vår syn på Turkiet och Kina, som vi ändå är rejält etablerade i trots att de är ”strama diktaturer”. Vad sägs om Aftonbladets sanslösa ledare om demokrati och Trump? Nationalsången får en sväng av sleven också. Humanitärt stormaktshyckleri!

Joe Biden och Ukraina – hur går det med presidentvalet?

England ger Huawei tillstånd att bygga en forskningsanläggning.

Mutor och korruption, det militärindustriella komplexet, Jacob Zuma i Sydafrika, JAS Gripen, BAE och Saab. Sverige som har jordens mest korrupta industrialister är inblandade IGEN!

Narkotikahandel dessutom, Mike Pompeo tackade ju Sverige för hjälpen i Nordkorea och Afghanistan. Glöm inte Mexico, inget land där Ericsson är blygsamt och nyligen etablerad.

Den moraliska giganten Anne Ramberg, advokatsamfundet, tycker att kritiken mot Ann Linde är obefogad.

I Stockholm finns underjordiska tunnlar, hur är det relaterat till Skandiamannen Stig Engström och Palmemordet?

Robert Aschberg spottar sura druvor.

Riksbanken och syftet att Blackrock är i Sverige.

Sen kommer en klart intressant analys av Clinton Foundations ”påtvingade” konkurs och en snabbsväng om skuldmättnad, realekonomi, poströstning och röstfusk.

Det börjar dyka upp dokumentation på Rudolf Hess och hans resa till England.

Trovärdigheten för etablissemanget kunde bli ännu lägre när Robert Gustavsson inte vågar uttala sig om Palmemordet, så han uttalar sig om det i en betalartikel i Aftonbladet… John Kerry är inte mycket sämre i USA.

Till sist mer om Israel, Västbanken och annexeringen.

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!