En spännande historia om lögnfabriken

Det är 75-års jubileum för Andra världskrigets fredsdag, och Amerikanska FED hävdar att Nazismen berodde på 1918 års influensaepidemi… för att dölja sina egna förehavanden, naturligtvis. Carl börjar med en genomgång av Nürnbergrättegångarna, IG Farben och det svenska Investor-ägandet i detta.

Donald Trump säger att corona är den värsta attacken på USA sen Pearl Harbor. En Japansk kemist inom ett visst konglomerat omnämns – Shinzo Abes farfar.

Som vanligt är telekominfrastrukturen viktig, men glöm inte elektricitet och elnät – kraftförsörjning.

Ställföreträdande Director för National Intelligence (DNI) Richard Grenell planerar att publicera det som undanhållits av Adam Schiff. Åtalet mot Flynn lades ner och svenska medier skademinimerar så mycket det går, för nu måste frågorna ställas: Vad har svenska medier hållit på med under alla år som hållit denna lögn bakom ryggen? Vad har svenska underrättelsetjänsten gjort? Har inte den till uppgift att ta reda på korrekt information?

En flodvåg av historiska och aktuella aspekter måste nu mötas av Djupa Staten, och dessutom ekonomin som döljs bakom coronateatern. Risken är stor att de inte riktigt hinner med.

Carl går in på det svenska rättsystemet, domstolar och korruption. Telias mutaffärer, vem granskar granskarna?

Krisstöden och villkorade aktieägartillskott. När ägarna går in med bötesbeloppen via utdelningarna – kommer krav att ställas på staten?

Hans Wallmark är energisk – ”vi måste hindra fientliga uppköp” – kan det ha något att göra med att det är en vecka kvar till att USA ska redovisa hur de ska säkerställa telekominfrastrukturen? Förra fredagen utfärdade Trump dessutom en exekutiv order om att säkra kraftförsörjningen…

Robert O’Brien, Mike Pompeo och Donald Trump är som sagt överens om att Ericsson är ett nationellt säkerhetshot. Ilija Batljan och ekobrottsmyndigheten är aktuell – hur lyckas den myndigheten misslyckas hela tiden?

Durham-utredningen kommer med åtal. Svenska medier bevisar hur stressat det är – det är som sagt dags att börja förklara saker och ting. Inget svenskt politiskt parti yppar någonting om detta heller. Även Anders Tegnell sitter dåligt till när det gäller skrämselpropaganda…

Kopplingarna mellan FN och WHO, Bill Gates och Fauci. Barack Obama, Bill Gates, George Soros, Daniel Sachs och vem som har ett antal hållhakar på dessa.

Gränserna runt Sverige stängs – vad kan det bero på? Elkraft och hacker-attacker. Allt mer repressiva åtgärder, reseförbud, etc.

Vill du veta mer detaljer, använd sökfunktionen på carlnorberg.se!

Vill du se mer av det vi gör? Stöd oss på Patreon!